2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکیش کنکوره ک دفعه پنجمه میخوام بدم میترسم قبول نشم چبکار کنم اون یکی انگار تو خونه اضافیم اون یکی ...

این ترس قبول نشدن طبيعي هست ولی نباید بزاری اونقدر زیاد بشه ک تمرکزت رو بهم بریزه . لطفا به خودت باور داشته باش ب تلاش هات باور داشته باش بسپار به خدا ..اول توکل کن ب خدا بعدش باور ب خودت و تلاش هات.

دومي هم برای منم پیش اومده اصن مامانم بهم میگه جمع کن برو تو دعوا یا هرچیزی ولی ب دل نگیر حرکات و رفتارشون از ته دل نیست بخاطر کنکور ممکنه وسواس بگیری و زود ناراحت شی ولی نزار مورد دومي رو کنکورت تاثیر بزاره سعی کن زیاد با اهل خونه دعوا و بگو مگو نکني 

🤍من ز ایل سترگ بختیارم ، به کوروش میرسد ایل و تبارم ، همی دانم ک بختم بلند است ، که بخت یار منو من بختیارم🤍