2777
2789
خلاصش بگم  من یک دعا محبتی ک شامل جدول و اعداد و حروف هست   از تو کتاب یاد گرفتم   بع ...

اولا علوم غریبه خیلی مهارت میخواد و از دست هر کسی برنمیاد و اینکه تو سایت بپرسین کسی علوم غریبه بلده، ممکنه گمراه بشین. چون امکان داره عده ای بیان بگن بلدن، درحالیکه بلد نباشن یا فقط چند تا چیز دربارش خونده و شنیده باشن. اشتباه تو این مقوله ها هم میتونه خطرآفرین باشه و پای اجنه و ... رو به زندگی آدم باز کنه.

دوما شاید این چیزی که میگین طلسم باشه و استفاده از طلسم در اسلان نهی شده و بهتره این کارو نکنید.

خلاصش بگم  من یک دعا محبتی ک شامل جدول و اعداد و حروف هست   از تو کتاب یاد گرفتم   بع ...

همه این دعا ها یه موکل جنی دارند که حتی ممکنه با نگاه کردن بهش احضار بشن و زندگیتون رو خراب کنند بهتره بندازین در آب روان و چند وقت قرآن بخونید و پخش کنید تا ازتون دور بشن سراغ سحر و جادو نرین جز بدبختی و دعوت جن و شیاطین به زندگیتون هیچ فایده ی دیگری نداره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ماشالا اینجا همه استادن. یا جنین یا دنبال جنن یا خودطرف جنه

🤣🤣🤣🤣

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
یعنی چی ؟ الان شما میخواستی براش عکس جدولو‌بفرستی ک! چی گفت مگه؟

دیشب اومد تو پیام خصوصی بعد ایدی تل داد که عکس دعا براش بفرستم بعد گفت اگه براش عکس و فیلم بفرستم دوتا طلسم  برام رایگان انجام میده

منو توی تاپیک های قانون جذب  و حاجتروایی، تگ کتین

استارتر اصلا من باهات چت نکردم نمیدونم چه ادم عقده ای هستی که به مردم تهمت میزنی امیدوارم به حق همین شب عزیز جواب تهمتت رو ببینی چون اصلا دعانویس هم نیستم مرد هم نیستم خانم هستم واقعا متاسفم برات