2777
2789
عنوان

دانشجوها بیاید بگید رشتتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1640 بازدید | 73 پست
ارشد روانشناسی بالینی 

به به موفق باشی

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
فرهنگیان امورتربیتی

شما از طریق کنکور قبول شدید؟ یا آزمون استخدامی؟

Loving you is a losing game...💔                             _Arcade                                                                 💜Love yourself 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه منم شیمیم

کاربردی یا محض؟

ترم چندی؟

راضی هستی؟

جذاب درساش؟

من هنو ترم یکم . یخورده استرس دارم😅

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

پزشکی  اره، خوبه

صد در صد😂 

عزیزم شما چه سالی کنکور داشتی

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
کنکور ارشد دادم منتظر جوابم دعا کنین

انشالله قبول شی گلم

حقوق آره راضی ام

خداروشکر موفق باشی گلم

آموزش ابتدایی 

عالیه موفق باشی گلم

کلا توی دانشگاه باید چند برابر دوران دبیرستان درس بخونید

اره خوب ولی من میگفتم مامایی دوس دارم تا وقتی که فهمیدم هیچکدوم از این رشته ها بعد فارغ‌التحصیلی استخدام ندارن🥲

کاربری دو دوست.
موفق باشی عزیزم این راسته میگن این رشته اشباع شده؟😐

نمیدونم ولی من این حرفارو قبول ندارم نیاز جامعه به کادر درمان روز به رو بیشتر میشه بعد اینکه سال کنکور من شهر من پرستاری با نیمسال اول و دوم و شهریه پرداز نزدیک به ۱۵۰ نفرو گرفت بجز آزاد اونو نمیدونم ولی رشته من نیمسال دوم نداشت هیچ روزانه ۲۰ نفر شهریه پردازم ۴ نفر کلا ۲۴ نفر قطعا خودشون میدونن دارن چیکار میکنن طبق نیاز جامعه ظرفیت میزنن 

2790
2778
2791
2779
2792