2777
2789
عنوان

دوستان ماهی ۳ تومن کم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ماهیانه که پدر بهش میده میگم کاری که رفتم گفت ۵ تومن از ساعت ۷ تا۷ شب

برای دوازده ساعت پنج تومن کمه

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

بازم برا ۱۲ساعت کار ۵تومن کمه

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

من خودمو گفتم عزیزم نظری راجب این شرایط که میگی ندارم 

من اگر ماهی ۳ملیون از خودم داشتم ۹۰ درصد متفاوت تر زندگی میکردم 

اسکل کردی🤣 ما شوهرامون ی تونم نمیدن🤣عالیه بشین سرجات

نخیر اصن خوب نیست میدونی چرا گلم چون من موقعیت کاری عالی برام چند تا با حقوق ۱۵ بالا پیدا شد ولی چون پدر مادرم کمکم نکردن برم اون محل برای کار از دستم رفت 

من خودمو گفتم عزیزم نظری راجب این شرایط که میگی ندارم  من اگر ماهی ۳ملیون از خودم داشتم ۹۰ درص ...

میفهمم من برام موقعیت کاری عالی پیدا شد چندتا با حقوق بالا ولی پدر مادرم بهم کمک نکردن برم اون شهر برا زندگی واسه همین احساس میکنم پوچم

پدرت ۳ تومن ماهیانه میده ؟  خب اگه اینه خوبه بشین خونه از همین پول استفاده کن یه مهارت یادبگیر ...

این همه درس خوندم بهترین موقعیت کاری برام پیدا شد شهر دیگه ولی خانوادم خراب کردن کمکم نکردن با اینکه می تونستن برام خونه رهن کنن منم واقعا ۳ تومن چی میشه ولی اگه کمکم میکذدن الان حداقل تونسته بودم یه ماشین بخرم 

نخیر اصن خوب نیست میدونی چرا گلم چون من موقعیت کاری عالی برام چند تا با حقوق ۱۵ بالا پیدا شد ولی چون ...

ببین باید شرایط اوکی پیدا کنی یا نه؟ الان دخترخال ها من تو شرکتن ده یازده میکیرن کارشونم سبکه ولی من نمیتونم برم اون شهر زندگی کنم شمام باید با شرایط جور پیدا کنی 

ببین باید شرایط اوکی پیدا کنی یا نه؟ الان دخترخال ها من تو شرکتن ده یازده میکیرن کارشونم سبکه ولی من ...

اخه به خدا شهر ما اگه دنبال کار برمم همه حقوقا پایین محیطش خیلی داغونه چند وقت پیش اینجا دختر سر بریدن افغانیاااا واقعا تو شرایطم نیستی بفهمی ولی اون شهر هم امنیت داره هم خیلیی جا پیشرفت دارم

میفهمم من برام موقعیت کاری عالی پیدا شد چندتا با حقوق بالا ولی پدر مادرم بهم کمک نکردن برم اون شهر ب ...

این چه حرفیه اون کار نشد یه کار دیگه قرار نیس با هر نشدن حس پوچی داشته باشی شاید بهترش برات پیش بیاد