2777
2789
عنوان

پسره هوله یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 33 پست

پسره هوله و 11 سال اختلاف سنی خوب نیست   چون خودم تجربه کردم میگم اصلا همو درک نمی‌کنند...... بعد حیف اون دختر خانوم پاک نیست که با این ازدواج کنه ..‌‌ هنوز سنی نداره

پسره ک هول هست و دنبال نیاز خودشه و گرنه اگه عاشق بود ک زود ب زود چکش میکرد و هواشو داشت

هی خودشو توجیه میکنه که کار داره و فلان

دارای گواهینامه رانندگی . دارای یک عدد پراید😂😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسره هوله و 11 سال اختلاف سنی خوب نیست   چون خودم تجربه کردم میگم اصلا همو درک نمی‌کنند... ...

گفتم دیگه وضع مالی خوب و قربون صدقه های پسره مخشو زده

آخر رابطه پسره میره و خانوم مباد تاپیک میزنه چیکار کنم برگرده  اختلاف سنشون هم زیااااده پسره ر ...

پسرها می دونن دخترهای کم سن احساسات شون رو نمی تون کنترل کنند و راحت گول می خورن چون تجربه شون کمه پس می رن سراغشون

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
نه پسر خیلی خوبی هست اش عشق اش هم پاک پاکه . اون خانم که شک کرده ببخشید یه خورده بد دل هست . فقط من ...

😂😂😂😂 تازه شک هم نکرده من دارم بهش میگم اشتباهه ولی بازم میگه نه پسر خوبیه

پسرها می دونن دخترهای کم سن احساسات شون رو نمی تون کنترل کنند و راحت گول می خورن چون تجربه شون کمه پ ...

ای گفتین دختر کم سن برا همین زیاد خاطر خواه داره چه تو ازدواج چه تو دوستی 

وگرنه زیبایی یه زن ۳۰ ساله خیلی بیشتر از ۱۸ ساله اس

😂😂😂😂 تازه شک هم نکرده من دارم بهش میگم اشتباهه ولی بازم میگه نه پسر خوبیه

بگو خوبیش بعدا معلوم می شه . دقیقا مثل خیاری هست که آدم می خوره وقتی به تهش می رسه تلخ می شه . اون هم بعدا متوجه ی این تلخی می شه . اما چه سود...

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
هی خودشو توجیه میکنه که کار داره و فلان

همچین بلایی سرم اومده با این تفاوت ک معلمم بود و عاشقم شد اومد خاستگاری سنشم 32 بود من 18 ولی اخلاقا و خانواده ها اصلا ب هم نمیخوند مجبور ب جدایی شدیم بگو بکش بیرون خودتو تا غرق نشدی دختر ک سخته....

گفتم دیگه وضع مالی خوب و قربون صدقه های پسره مخشو زده

دیگه اگه دختره زندگیشو دوست داره از این رابطه بیاد بیرون ....‌ برای همین میگم با کسی دوست نشین.... چون همه پسرا اول آشنایی قربون صدقه میرن 

همچین بلایی سرم اومده با این تفاوت ک معلمم بود و عاشقم شد اومد خاستگاری سنشم 32 بود من 18 ولی اخلاقا ...

بابا این باز اومده خواستگاری الکی نپیچونده موردی که من تعریف میکنم واقعا داره میپیچونه

عشق

واژه عجیبیه 

هیچ وقت نفهمیدم آدما چطور بدون شناخت عاشق میشن 

شاید طرف آدم درستی نباشه 

به نظر خود دختر خانم عجیب نیست به این زودی وارد اون مسائل شده 

راستش فک میکنم دختره باید مواظب خودش باشه 

اصلاً فکرای خوبی نسبت به طرف مقابلش نمیکنم

در حال صلح با درون💛
بابا این باز اومده خواستگاری الکی نپیچونده موردی که من تعریف میکنم واقعا داره میپیچونه

دیگه دوستت خودش باید فکراشو بکنه عزیزم تو زیاد دخالت کنی ادم بده ماجرا میشی حالا ک کوتاه نمیاد بزار تجربه کنه مث چی تو عسل گیر کنه مث من اونوقت میفهمه بدشو نمیخواستی