2777
2789
عنوان

خدایی سحر دولتشاهی اصلا زیبا نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 3010 بازدید | 49 پست
شما که از دلش خبر نداری، داری؟

ولش کن آدم هرچی بگه هی میگن حسوده و فلان 

درحالیکه من فقط نظرمو گفتم دولتشاهی که جاریم نیس که بخوام بهش حسادت کنم 🤦😂 

فقط ازنظرم بازیگرای بهتریم وجود دارن 

وزن اولیه ۶۵»»»بعد از یکماه ۶۲»»» بعداز دوماه»»»۶۰                قصدم اینه تا آخر تابستون به ۵۵کیلو برسم ایشالا 💪💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرااا بازیگراااا هرروز جوان تر میشن  چی میزنن

چون پولدارن به خودشون میرسن

وزن اولیه ۶۵»»»بعد از یکماه ۶۲»»» بعداز دوماه»»»۶۰                قصدم اینه تا آخر تابستون به ۵۵کیلو برسم ایشالا 💪💪
زیبایی مهم نیست مهم طرفه براخواستش جنگیده والان شکرخدا بازیگره

ازکجا میدونی جنگیده؟

اینا اکثرشون با پارتی وارد این حیطه شدن 

خیلی زیبا نیست ولی در کل زیباست اینجوری ام‌نیست که میگین اصلا نیست چهره ی دلنشین و ساده و با کلاسی داره در عین حال بانمکم هست ....پریناز ایزد یار .افسانه پاکرو. گل شیفته فراهانی. شیلا خداداد . طناز طباطبایی ...ایناام جزو خشگلترینا هستن من خودم لیلا حاتمی ام‌خیلی دوس دارم بااینکه خیلی زیبا نیست ولی تیپ و استایل و شخصیتش رو خیلی دوست دارم بنظرم باشخصیت ترین ترین بازیگر زن ایرانیه 

ولش کن آدم هرچی بگه هی میگن حسوده و فلان  درحالیکه من فقط نظرمو گفتم دولتشاهی که جاریم نیس که ...

خب مشخصه بازیگرای بهتری ام‌هستن اگه تو اینستا زیر یه پست چند نفر یا خیلیا گفتن تو خیلی زیبایی و یا زیباترینی دلیلش این نیست همه همین نظرو‌دارن بلکه فقط اونایی که این نظرو دارن میان مینویسن و شماام همون پیامارو میبینی 

ولش کن آدم هرچی بگه هی میگن حسوده و فلان  درحالیکه من فقط نظرمو گفتم دولتشاهی که جاریم نیس که ...

امیدوارم بد متوجه نشده باشید بنده خواستم اظهار نظر کرده باشم و این چنین راجب هم جنس خودتون صحبت نکنید به عنوان مثال شما به سحر دولتشاهی میگین زیبا نیست منو ببینید چی میگی میگرخی به خودت کلا گفتم شاید حسادته تلاشی کرده باشم از بین بره اما طبق گفته خودتون اینطور نیست خداروشکر به دل نگیر چیز بدی نگفتم😂

همینکه همایون شجریان عاشقش شده معنیش اینه ک ازغولم غولتره .چون شجریان نه تنها توایران بلکه کشورای دیگه هم خیلی زن ودختردیده ولی فقط عاشق سحرشده پس یه چیزی داره ک شاید من وشما متوجه ش نباشیم ازنظرمن هم زیبا وباکلاس وخوش هیکله وبدون حاشیه

ازکجا میدونی جنگیده؟ اینا اکثرشون با پارتی وارد این حیطه شدن 

تو ازکجامیدونی با پارتی بازی وارد این حیطع شده؟

عزیزم چرا برا بالابردن خودت الکی به بقیه تهمت میزنی یا قصاوتش میکنی😐💔

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

مگه اومده مال تو‌رو خورده

زیبایی و‌زشتی انعکاس  درون ادماست

شاید این‌‌ شخص درونش انقدر زیباست که انسانها به بازتاب خیره شدن تا ظاهرش

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 29 دقیقه پیش
2791
2779
2792