ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ممنونم فرفری جون مهربون, بچم ۳سالشه هنوز جمله بندی نداره , گفتارذرمان برذم گف چیزی نیس فقط تاخیر ساذه ست , ولی خودم خیلی خسته شدم, نمیدونم دیگه چیکار کنم, بچه های یک ساله اطرافمون دارن حرف میزنن پسر من تازه کلمه میگه, هنوز بعضی از دستوراتو متوجه نمیشه
عزیزم خواهرزاده من ۵سالشه تازه داره جمله بندیشو کامل میکنه نگران بعضی از بچه ها اینجورین
تروخدا بیخودی نشین فکرو خیال کن. پسر بچه ها تاخیر دارن معمولا. این تاخیر تو پسرا بیشتر از دختراست. حتی وگه تو محیط باشن 3سالگی ببعد تازه به حرف زدن میفتن و کلمه و کم کم میرسن به جمله بندی اصلا فکرت جای بدی نره. بچت طبیعیه
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
ممنونم فاطمه جان, ازاولی که بدنیااومده همش منتظر بودم بشینه چاردست و پا بره راه بره حالاهم حرف زدنش , بچه هایی رو.میبینم اصلا مادرشون کاری بهشون نداره بچه ماشاالله زرنگ, اونوقت پسر من همش من باید هلش بدم, دونه دونه کلماتی که یلد گرفترو باهاش کار کرذم
دختر منم اینطوری بود فقط حرف زدنش الان پنج سالش داره تموم میشه هر هفته می برم گفتار درمانی و بعد سه ماه تازه بلبل شده، یعنی تو پنج سالگیش نه سه سالگیش
سلام خواهر زاده منم اینجوری بود حتی تا 5 سالگی رنگا رو نمیشناخت خواهر خیلی گفتتر درمانی بردش آخرش گفتن از یه چیزی ترسیده زبونش بسته شده دیگه نمیدونم چیکار کردن ولی الان مثل به قول دوستان مثل بلبل حرف میزنه که مادرش از حرفاش خسته میشه