2777
2789
عنوان

یچیزیو فهمیدم 😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 28 پست

نی نی سایت هم همین جوره

مادر بزرگم آلزایمر گرفت:) یه روز عکس عروسی خودشو روی دیوار دید گفت این کیه آرش منو بغل کرده 🥲 مادر بزرگم خودشو فراموش کرده ولی پدر بزرگم نه  عشق همینه آدم خودشو فراموش می کنه ولی عشق شو نههه🖤🖤🖤🥀لیلی که شدی حرف مرا می فهمی 🖤 مجنون تموم غصه ها نامرده 🥀                             کاربر قدیمی هستم😜 خدااااا میشه من و عشقم به آرزو های قشنگ مون برسونی🤲❤

همه جا همینه 

همه همرنگ جماعت میشن از ترس قضاوت 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سبز فرق داره سفید پوشیدن عروس برااینه که بیشتر به چشم بیاد چون اون روز خاص زندگیشه اینهمه رنگ قشنگ ه ...

خواهرشوهرم سفیدپوشیده بودچقدرهم بهش میمومد خوشم اومد

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
حق میگی ب ولله  ولی من اکثرا هیچ تاپیکی رو بی جواب نمیذارم و سرهمشونم فکرمیکنم😭😎

ایول عضو فعالی منم تاپیکی رفتم سعی میکنم نظر خودمو بگم اکثرا ولی این قضیه توجهمو جلب کرد

تو کره معتقدن روز عروسی فقط عروس باید بدرخشه 

بقیع مهمونا جلوری لباس میپوشن تا عروس بیشتر نمایان شه 

غیر این بی حرمتی میدونن آخه اون شب مخصوص عروسه

اما ایران مادر شوهر خواهر شوهر خودشونو میکشن تا زیباتر از عروس بشن

نه کلا مردم غیر قابل پیشبینی دارم😂

آدم گاهی ازشون میترسه

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

اصل حرف من یچیز دیگه بود ولی این لباس سفیدرو شاید شما دوست داشتین من اکثر فرهنگا دیدم عروس نمیپسنده

اون که بله حرف شما یکرنگی جماعت به هرچیزی که درست باشه یاغلط ..فقط خواستم بگم منخوشم اومده بود من به هرچیزی واکنش نمیدم .

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        

نظر من اینه که لباس سفید اشکال نداره چون هرچی هم لباس سفید باشه به پای لباس عروس نمیرسه 

ولی با میکاپ مادرشوهر مادرعروس خاهرشوهر خاهر عروس مشکل دارم 

چون معمولا دیدم میکاپ اطرافیان خیلی بهتر از عروس بوده 

و عروس همیشه تو میکاپ یه چیزیش کمه