2777
2789
عنوان

دلتنگ پسرمم

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 74 پست
سه سال پسره

وای خدایا چقدر سخت.منم پسرم سه سالشه ولی با خودم اوردم بزرگه نیومد موند پیش باباش

❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم پسر تا ۱۵ سالگی با پدر بعدش خودش تصمیم میگیره خیلی قانون مضخرفیه منم سرهمین میترسم برم😔

ن بابا تاهفت ساله بامادره ازهفت سال تا۱۵سال باپدر بعدش دباره خودش تصمیم میگیره

عزیزم من چی بگم که باهاشون دارم تو یخونه یخوابه زندگی میکنم و همه چی مشترکه😔 خدا خودش به دادمون بر ...

اه تو چراجدانمیکنی.. من نونم طبقه بالاشونه بااین حساب باز میگم جداکن اون به این دلیل جدانمیکنه چون خونمون جدایه بالاسرشون.. ما اگ تو یه خونه بودیم صددرصد شوهرم جدامیکرد

دادگاه رفتی؟چون اگه شرایط داره اونجا احتمالا حکم بدن ک خونه جدا بگیره  و در شان خانوم.

اخه من خپنم طبقه بالاس همه جیم جدایه ولی دخالت میکنن فک نکنم قااضی حکم بده خونه جدا کنه

اه تو چراجدانمیکنی.. من نونم طبقه بالاشونه بااین حساب باز میگم جداکن اون به این دلیل جدانمیکنه چون خ ...

شوهرم گفت یسال بریم پول جمع کنم صابخونم جوابمون کرده بود پول نداشتیم از اونورم مامان و باباش هی میگفتن بیا اینجا اینم ازخداخواسته. دیگه اصلا اسم خونه هم نمیاره😔