2777
2789
عنوان

شما باشین باکی ازدواج میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 34 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی ۱۱ سال زیاد نیس؟ من ۲۶ اون ۳۶

نه والا خییلی ام خوبه

و شرایطشم یهتر بود

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

ج ربطی ب ژن داره؟

اگه برادرش عصبیه یا خانواده مشکل اخلاقی دارن،این پسر همون خانوادس.خیلی از خصوصیات اخلاقی وراثتیه.

من این رو به وضوح تو خونواده ها دیدم.اون قسمت که به ارث نرسیده از رفتار خانواده یاد گرفته میشه.

منم خودم مرویو دوست دارم ک سنش ازمن حدااقل۱۰سال بیشتر باشه اینجوری بیشتر میشه بهشون تکیه کرد اعتماد ...

دقیقا

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

اگه برادرش عصبیه یا خانواده مشکل اخلاقی دارن،این پسر همون خانوادس.خیلی از خصوصیات اخلاقی وراثتیه. م ...

سه سال باهاش رابطه داشتم هیج وقت اخلاق تندی ازش ندیدم ی وفتایی من عصبی شدم اون منو اروم میکرد  همیشه میگفت باعصبانیت هیجی درست نمیشه 

عجب.....نمیدونم ولی اولی رو خیلی مراقب باش. اگر انسانه و خوبه قبولش کن .  

از بس همه‌گفتن سنش خیلیی زیاده تو ذوقم خورده همه میگن چهار سال دیکه اون‌میشه ۴۰ سالش پیره دیکه  ولی من خودم اینجوری دوست دارم اون اگه بشه ۴۰ سالش خب منم میشه ۳۰ سالم

سه سال باهاش رابطه داشتم هیج وقت اخلاق تندی ازش ندیدم ی وفتایی من عصبی شدم اون منو اروم میکرد   ...

تو یه فیلم کره ای یه سکانس بود ،مرده می‌گفت وقتی کسی مشاوره میخواد بابت یه تصمیم،قبلش تصمیمش رو گرفته.

حکایت شما  

تو یه فیلم کره ای یه سکانس بود ،مرده می‌گفت وقتی کسی مشاوره میخواد بابت یه تصمیم،قبلش تصمیمش رو گرفت ...

نه من باهاش تموم کردم نزدیک دو هفته هس ولی خب دودلم نمیدونم اره خب خونواده مهمه 

از بس همه‌گفتن سنش خیلیی زیاده تو ذوقم خورده همه میگن چههر سال دیکه اون‌میشه ۴۰ سالش پیره دیکه   ...

به نظرم خودت اولی رو دوست داری ولی نذار دوست داشتنش جلوی چشمات رو بگیره. فاصله سنی مهمه ولی افراد زیادی هستن که فاصله دارن و خوشبختی و خیلی ها هم بسیار ناراضی. اینا همش از یه آدم به آدم دیگه فرق میکنه. بیشتر مهم اخلاق و انسانیته و این که به هم دیگه بخورین

2790
2778
2791
2779
2792