rrehamin مدیر عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 492 عنوان بی وفایی | مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 24 پست نگو بار گران بودیم و رفتیم . . .نگو نامهربان بودیم و رفتیم . . .اخه اینها دلیل محکمی نیست . . .بگو با دیگران بودیم و رفتیم . . . 1403/01/11 | 22:36 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rrehamin مدیر استارتر عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 492 میزنم کبریت بر تنهایی ام تا بسوزد ریشه بیتابی ام میروم تا هرچه غم پارو کنم خانه ام را باز هم جارو کن ... چــقــدر گـریـه و زاری؟ کـی تـمـومـه بـی قـراری؟کـی میای پیشم بمونی؟ کی تو ناممو می خونی؟راسـتـی تـو مـیای کنارم؟ تو می دونی بی قرارم؟غــیــر تــو کــســی نــدارم، زود بـیـا تــاب نـمـیـارم
rrehamin مدیر استارتر عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 492 شرم به این دنیا به این دردا به این عمری که برنمیگرده خودم رفتم دلم جا موند کی تق ... آمدی دیوانه ام کردی و رفتی بی وفابا غمت هم خانه ام کردی و رفتی بی وفامثل شمعی بودی و با یاد خود ای نازنینتا ابد پروانه ام کردی و رفتی بی وفا
qazxcvbnm1386 عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 13 عجب جوش و خروشی بود عشقت خراب باده نوشی بود عشقت بهشتم را به سیبی داد بر باد عجب آدم فروشی بود ... 😂😂😂
عشقم_لیمینهو عضویت: 1402/10/25 تعداد پست: 1235 چــقــدر گـریـه و زاری؟ کـی تـمـومـه بـی قـراری؟ کـی میای پیشم بمونی؟ کی تو ناممو می خونی؟ راسـ ... ترسم که تو هم یار وفادار نباشی عاشق کش و معشوق نگه دار نباشی من از غم دوری تو هر روز دوصد بار بمیرم تو از دل من هیچ خبر دار نباشی 😂😔 بدبختي اینجاست که خوشبختي اونجاست
rrehamin مدیر استارتر عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 492 بیوفایی کن وفایت کنند ، مهربانی گرچه آئین خوشیست ،مهربان باشی رهایت میکنند کاش هرگز در محبت شک نبودتک سوار مهربانی تک نبودکاش بر لوحی که بر جان دل استواژه تلخ خیانت حک نبود
zolghrnein عضویت: 1402/08/14 تعداد پست: 11063 آمدی دیوانه ام کردی و رفتی بی وفا با غمت هم خانه ام کردی و رفتی بی وفا مثل شمعی بودی و با یاد خ ... بریدی از من نزاشتی بگم منو ندیدی به چی رسیدی جز حسرت و تنهایی عزیز دلم، کاش که یکم می موندی با من می خواستی از من ردت کنم از فکره این جدایی ......
rrehamin مدیر استارتر عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 492 بریدی از من نزاشتی بگم منو ندیدی به چی رسیدی جز حسرت و تنهایی عزیز دلم، کاش که ی ... تو از عشقت حذر کردی و رفتیتو بی یار و کسم کردی و رفتیدر این مکاره بازار پلیدیتو یارت را رها کردی و رفتی
zolghrnein عضویت: 1402/08/14 تعداد پست: 11063 تو از عشقت حذر کردی و رفتی تو بی یار و کسم کردی و رفتی در این مکاره بازار پلیدی تو یارت را رها ... رفتی حالا به کی بگم خیلی دلم تنگ برات....گل پر پر می کنم سر مزارش کاشکی اون لحظه ببینم چشمای ماهش .....
rrehamin مدیر استارتر عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 492 ترسم که تو هم یار وفادار نباشی عاشق کش و معشوق نگه دار نباشی من از غم دوری تو هر روز دوصد بار ... عاشق شدم و عذاب را فهمیدمرنجیدن و اضطراب را فهمیدمدر چشم تو عشق را ندیدم امامعنای دل کباب را فهمیدمهر روز خطاهای تو را بخشیدمتا بخشش بی حساب را بخشیدم
رویاعشق عضویت: 1402/11/24 تعداد پست: 3750 کاش هرگز در محبت شک نبود تک سوار مهربانی تک نبود کاش بر لوحی که بر جان دل است واژه تلخ خیانت ح ... براوو