2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شغل همسر و خودت؟راضی هستی از زندگی در دوبی؟و کلا مهاجرت؟

هیچ وقت هیچ کس رضایت کامل نداره از زندگیش آدم‌ها همیشه یه چیزی بیشتر میخوان 

ما هم تازه مهاجریم تا جا بیفتیم زمان میبره 

کارمون مالی هست من فعلا از راه دور کار میکنم 

هیچ وقت هیچ کس رضایت کامل نداره از زندگیش آدم‌ها همیشه یه چیزی بیشتر میخوان ما هم تازه مهاجریم تا جا ...

پس با اون چیزی که اول آدم فکر می‌کنه و توی سوشال مدیا هست خیلی هم شیرین نیست

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
پس با اون چیزی که اول آدم فکر می‌کنه و توی سوشال مدیا هست خیلی هم شیرین نیست

توی سوشال مدیا همونقدر که از شیرینی گفته از تلخی هاش هم گفته شده 

معلومه شیرین نیست ولی اینکه شعار بدم نه ما مشکلات خودمون داریم ولی بازم حس پشیمونی نداریم هنوز اعتقاد داریم تصمیم درستی گرفتیم 

به خصوص برای بچه  

توی سوشال مدیا همونقدر که از شیرینی گفته از تلخی هاش هم گفته شده معلومه شیرین نیست ولی اینکه شعار بد ...

همه همین رو میگن.دوستم رفته کانادا.انگار خودش و زنش هیچی.میگه تصمیم درستی برای بچه گرفتیم.....

اول که خودشون و آرزوهاشون هم بود ولی الان میگن برا بچه تصمیم درستی گرفتیم😐😐😐😐

تازه اونم مشخص نیست که فردا بچه طلبکار آدم باشه یا بدهکار آدم ...

همه همین رو میگن.دوستم رفته کانادا.انگار خودش و زنش هیچی.میگه تصمیم درستی برای بچه گرفتیم.....اول که ...

من و همسرم آرزومون نبود دیگه برای ما تفاوتی ایجاد نمیکرد  تو سنی هم نیستیم که توان تغییر شغل داشته باشیم یعنی مهارتمون همینه 

عملا برامون تفاوتی نکرده به جز چند برابر شدن هزینه هامون 

ولی ما به عنوان والد تصمیم گرفتیم از همه امکاناتمون برای موفقیت فرزندمون استفاده کنیم 

اینکه در آینده فرزند من بدهکار یا طلبکار باشه تصمیم خودشه امیدوارم از این فرصتی که براش پیش اومده نهایت استفاده رو کنه 

من و همسرم آرزومون نبود دیگه برای ما تفاوتی ایجاد نمیکرد تو سنی هم نیستیم که توان تغییر شغل داشته ب ...

من نظرم اینه اینقدر عمر نمی‌کنیم که از عزیزامون فاصله بگیریم.اینقد ارزشش رو نداره.اصلا نمیتونم وابستگی رو رها کنم و اشک ها و ....تحمل کنم

من نظرم اینه اینقدر عمر نمی‌کنیم که از عزیزامون فاصله بگیریم.اینقد ارزشش رو نداره.اصلا نمیتونم وابست ...

خوب آدم‌ها با هم فرق دارن من خیلی وابستگی انچنانی به خانواده ندارم از ۱۸ سالگی به بعد عملا مستقل زندگی کردم و همیشه چند صد کیلومتر از والدینم دور بودم 

وقتی هم که یکم فاصله مون کم شد من ارتباطاتم خیلی زیاد شاید ماهی یکبار میرفتم منزل مادرم 

الانم با اپلیکشینهای تماسی فاصله معنایی نداره 

و اینکه دوبی اینقدر دور نیست که نشه رفت و آمد کرد هر موردی پیش بیاد دو ساعت بعد تهرانی بدون مشکل یا هزینه گزاف

تو همین چهارماهی که اومدم هم یک ماه مامانم اومد پیشم موند 

ایران بودم اینقدر نمیدیدمش

خوب آدم‌ها با هم فرق دارن من خیلی وابستگی انچنانی به خانواده ندارم از ۱۸ سالگی به بعد عملا مستقل زند ...

به قول مهران مدیری کدوم اپلیکیشنی  می‌تونه بو و عطر مادر رو و بوی آغوشش رو به ما بده 

به قول مهران مدیری کدوم اپلیکیشنی می‌تونه بو و عطر مادر رو و بوی آغوشش رو به ما بده

عزیزم من اینجا آیا شما رو دعوت به مهاجرت کردم؟ یا آژانس دارم؟ یا گفتم هرکی مهاجرت کنه خوشبخته؟ یا چیز بدی از ایران گفتم؟ 

دلیلی وجود داره که بخوام براتون شفاف کنم دقیقا چرا مهاجرت کردم و شما رو قانع کنم؟ 

حتی کامنت قبلیم هم اشتباه بود ما دلیلی برای بحث نداریم هرکس با توجه به شرایط خودش برای زندگیش تصمیم میگیره 

موفق باشید

عزیزم من اینجا آیا شما رو دعوت به مهاجرت کردم؟ یا آژانس دارم؟ یا گفتم هرکی مهاجرت کنه خوشبخته؟ یا چی ...

نه عزیزم من نظر خودمو گفتم.قطعا همینطوره هرکسی با توجه به شرایط خودش تصمیم میگیره و قطعا قابل احترامه.

فقط خواستم بدونم اینکه میگن مهاجرت اول خوشبختی هست درسته یا فیکه...

ممنونم بابت اینکه با حوصله و احترام بهم جواب دادی.

برات بهترین ها رو آرزودارم و بهترین اتفاقات برات بیوفته