2789
عنوان

عدم تمکین

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 29 پست
اتفاقا منم چون مهریه گذاشتم اجرا رفته عدم تمکین زده..می‌خواد مجبورم بکنه مهرمو ببخشم

ناع مهریه هیچ نبخش درخواست طلاق نباید تو اول بدی

باید از طریق مهریه،نفقه،اجرت المثل همه اینا فشار بش بیاری بیفته به غلط کردن التماس کردنت اخرشم خودش مجبور میشه طلاقت بده

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه ربطی ب مهریه نداره  عدم تمکین به نفقه ربط داره

اخه چون نمیاد برا طلاق توافقی و رفته این کارو کرده میگم شاید می‌خواد انقد معطلم بکنه تا بگم مهرم حلال فقط بیا طلاقم بده

پنج ماهه هنوز هیچی به هیچی 

منم دوماهه والا درگیرم ولی خب من کلی مدرکو اینا هم دارم ازش که هزارتومن خرجی هم بهم نداده باید تا میتونی مدرک جمع کنی زبون داشته باشی دفاع کنی از خودت

منم دوماهه والا درگیرم ولی خب من کلی مدرکو اینا هم دارم ازش که هزارتومن خرجی هم بهم نداده باید تا می ...

طرف حساب من شیطونو درس میده توی چن سال زندگی هیچ مدرکی از خودش به جا نزاشته

خانوادش که تا فهمیدن گفتن طلاقش بده  خودشم یکی دوبار خیلی شل و ول اومد گفت برگرد ..همین

خب پس فقط به خاطر مهریه و نفقشه

رفتی دادگاه بگو پنج ماهه گفته توافقی طلاقت میدم هیچ خبری ازش نیست الان رفته تمکین زده براچی؟درصورتی که حتی خودش یا یکنفر هم سراغم نفرستاده این فقط برا اینکه حقو حقوق منو نده تمکین زده از خودت دفاع کن عاجزانه صحبت کن، تو اصلا نگو طلاق میخوام تا دادگاه بشه طرفش نفقه بهت تعلق بگیره

نه مث اینکه می‌خواد دادگاهیش بکنه

هرکاری کرد تو اصلا نگو طلاق میخوام فقط برعلیه اون صحبت کن بگو من زن شرعی قانونیشم هرکاریم بخواد بکنه نباید۵ماه منو به ول کنه ناع خرجی بهم بده نه سراغی ازم بگیره