2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ولی ت میتونی هیچ وقت برا شروع دیر نیس مطمئن باش

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕                                       ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨     

ببین من پرستاری خوندم ولی راضی نیستم حسرت یکی رو میخورم که تایمش دست خودشه میتونه بره باشگاه بره تفر ...

پرستاری منم دوس ندارم ولی حداقل شغل داری دستت تو جیب خودته

ولی تو شهر ما برای رشته من کار بود تو هر کاری ادم خودش باید تلاش کنه تا پیشرفت کنه

چ رشته اییی

پسرا بیکارن کجا کاری

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

هیچی نشدنو تو چی میبینی؟من درسمو خوندم رشتمم دهن پر کن بود مدرکمو گذاشتم کنار نشستم خونه دارم بچه هامو بزرگ میکنم ولی هیچ حس بدی ندارم هربار هم که اقوام همسرم میبیننم میگن چرا کار نمیکنی چرا ادامه نمیدی ولی من همینجوری هم احساس خوشبختی میکنم(همسرم با شاغل شدنم مخالف نیست خودم خواستم خونه بمونم و به بچه هام برسم)

ببین من پرستاری خوندم ولی راضی نیستم حسرت یکی رو میخورم که تایمش دست خودشه میتونه بره باشگاه بره تفر ...

عزیزم میشه درخواستم منو قبول کنی ؟سوال دارم راجب رشتتون

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕                                       ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨     

پرستاری منم دوس ندارم ولی حداقل شغل داری دستت تو جیب خودته

ببین شاغلا هم حسرت خانه دارها رو میخورن شک نکن

کی بدش میاد صبح تا هر چند که میخواد بخوابه تایمش آزاد باشه بره بگرده باشگاه بره....

هیچی نشدنو تو چی میبینی؟من درسمو خوندم رشتمم دهن پر کن بود مدرکمو گذاشتم کنار نشستم خونه دارم بچه ها ...

چی بود رشتتون؟

هیچی نشدنو تو چی میبینی؟من درسمو خوندم رشتمم دهن پر کن بود مدرکمو گذاشتم کنار نشستم خونه دارم بچه ها ...

رشته ات چی بود؟

خودمم دانشجو ارشدم ولی منطورم رشته خفن بود ک قبول بشم و بخونم مثل دندون