2777
2789

سلام دوستان من تازه وارد نی نی سایت شدم تاپیک های زیادی راجب این ذکر دیده بودم برام جالب بود تا اینکه تصمیم گرفتم خودمم شروع کنم این چله رو برای حاجت مهمی برداشتم و الان روز ۱۳ ام هستم کیا تجربه حاجت روایی با این ذکر رو داشتن؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تجربه حاجت گرفتن با این ذکر رو ۲ بار داشتم . اولین بار وقتی بود که بعد از ۶ سال بچه دار شدم . د ...

خدا بچتون رو حفظ کنه عزیزم برای منم دعا کنید خیلی نا امید شدم دیگه تنها امیدم این چله هست🥺

چند بار بگم ؟؟؟چند روز

عزیزم باید از یکشنبه شروع کنید و ذکر بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم رو روز اول ۱۰۰ بار و روز دوم ۲۰۰ بار و همینطور تا ۴۰ روز ۱۰۰ تا بهش اضافه کنید یعنی روز چهلم میشه ۴۰۰۰ بار .

بعد روز چهلم به پنجشنبه میخوره که بهتر هست یک چیز کوچیک حتی شده یک جعبه خرما به عنوان خیرات و نذر ادا کنید .

خدا بچتون رو حفظ کنه عزیزم برای منم دعا کنید خیلی نا امید شدم دیگه تنها امیدم این چله هست🥺

توکل به خدا عزیزم ان شا الله به حق این شب عزیز خواسته دل شما با حکمت پروردگار بزرگ یکی بشه ‌. 🌹🌹🌹

ممنون دعات میکنم ... واقعا حاجت روامیشه ادم

عزیزم من هم این ذکر رو از همین نی نی سایت یاد گرفتم .

ما انسان ها همیشه حاجت های زیادی از خدای بزرگ و مهربان داریم و به نظر من اگر اون حاجت  به صلاحمون باشه و ما هم تمام تلاش خودمون رو علاوه بر دعا کردن برای رسیدن به اون خواسته انجام بدیم  به وقتش خداوند اون حاجت ما رو میده و فقط صبر ما آدم ها رو آزمایش میکنه و میخواد بدونه که ما از درگاهش ناامید نمیشیم و با دعا کردن خودمون رو به خدا نزدیکتر میکنیم .

اگر هم اون حاجت طوری باشه که براورده کردنش به صلاح ما نیست قطعا خدای بزرگ برای اینکه ما دچار مشکل نشیم حاجت ما رو براورده نمیکنه . 

ان شا الله حاجت دل شما هم با حکمت خدای بزرگ یکی بشه ‌. 🌹🌹🌹🌹🌹