لطفا دختر خانما ج بدین🙏یبا ی دختره دوست شدم یکم باهم حرف زدیم بهش وابسته شدم یدفع رفتتت تا ۴ماه بعد چهار ماه برگشت ک بفکرت بودمو از این حرفا ی شب باهم حرف زدیم دوباره رفت تا دو ماه منم هر ثانیه بفکرش بودم هر روز هر شب برج ۱۰بود برگشت ۳روز باهام حرف زد گفت گوشیش رو دزدیدن ب رفیقمم پیام داده بود ک شمارمو ازش بگیره گریه و زاری کرد نزدیک بود خودمم گریه کنم بخشیدمش بخدا دوباره رفت تا برج ۳پارسال دوباره برگشت خیلی اذیت شدم در حدی ک فقط ب عکساش نگاه کردم بعضی وقتام گریه،وقتی برگشت همش ناراحتی میکرد ک منو ببخش اذیتت کردم ولی اینقدر دوسش داشتم ک برام مهم نبود هشتم برج ۳بود رفتتتت تاااااا الان ک ۱۰ام سال جدیده همش بفکرشم استورهای شاد میذاره انگار ن انگار ک منی وجود دارم یکی دلتنگشه الان از خانما میخایم چون هم جنس هستین شاید بفهمین دلیل این اومدناو رفتنا چیه؟؟؟؟😔
وقتی تو یه رابطه به هر دلیلی اذیت میشید خودتونو ببرید بیرون
اصلأ درک نمیکنم چرا واقعاً میمونید و خودتونو آزار میدید ما مگه چقد عمر میکنیم که باید درگیر یه عده روان پریش بشیم
زندگیتونو بکنید بابا یه وقتی به خودتون میایید میبینید پیر شدید
رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی ....... اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ...... ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن ...... 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
وقتی تو یه رابطه به هر دلیلی اذیت میشید خودتونو ببرید بیرون اصلأ درک نمیکنم چرا واقعاً میمونید و خو ...
سخت ترین کار دنیا دوست داشتن کسی ک دوسش دارین ولی اون شمارو دوست نداره...گفت دوست دارم ولی اگع داشت یدفع نمیذاشت بره وقتی یکی رو دوست داشته باشی بازم بره نمیتونی فراموشش کنی همش حرفه من اینو دارم بات میگم بااینکه رفته ولی انوز عکسشو نگاه میکنم