2733
2739
بنده، حلواهام خوب، خودم نمیگم مراسم های بزرگی حلوا درست کردم تفاوت هردونوع حلوا فاحش وقتی خالی تفت ...

میشه طرز تهیه یه حلوای خوشمزه رو بگی

درخت از ریشه آب میخوره🌳🌴                                        انسان از قلبش❤️❤️

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

عزبزجان، فرقی نداره داخل چه نوع قابلمه یاتابه حلوا درست کنید نکته مهم این آرد خالی تفت ندید، حلواتو ...

چه اصراری داری مردم دل درد بگیرن، آرد باید تفت بخوره تا خامیش گرفته بشه بعد با روغن سرخ بشه

2728
بنده، حلواهام خوب، خودم نمیگم مراسم های بزرگی حلوا درست کردم تفاوت هردونوع حلوا فاحش وقتی خالی تفت ...

خب وقتی خالی تفت میدی نباید بزاری ک بسوزه تا بو بگیره 

در حد همون رنگش تغییر کنه تفت میدن بعدشم روغن میزنن 

آخه اونجوری واقعا بوی خام آرد معلومه 

بازم حتما حرف شمام درسته 

🖤خوشمزه ترین حلوای سنتی زعفرانی رو با تمام نکات ش بهت در این پست یاد دادم لایک و سیو یادت نره ✋


🔺اگر از اکسپلور میای پیج رو حتما ببین ضرر نمیکنی

@

@shirinkade

🖤مواد لازم ؛

آرد ۲.۵ لیوان

روغن جامد نصف لیوان

روغن مایع یک سوم ل

کره ۵۰ تا ۱۰۰ گرم

برای شربت؛

شکر ۱ و سه چهارم ل

آب ۲ و یک چهارم ل

از مقدار آب نصف ل کم کنید

و گلاب بزنید اگر خواستید

پودر هل ۱ ق م یا چند دانه هل

زعفران دم کرده ۱ تا ۲ ق س

در ابتدا آرد خود را حداقل دو ساعت به روی حرارت ملایم تفت دهید در این مدت زمان آرد نباید تغییر رنگ آنچنانی دهد هایلایت پخت حلوا رو حتما ببینید که پر از نکته است. هیچ وقت آرد روغن رو باهم از اول تفت ندهید .

برای تهیه شربت آب و شکر را با هم مخلوط کنید روی حرارت متوسط قرار دهید و آن را هم بزنید و همین طور که آب به جوش می آید شکر ها هم باید ذوب شوند و هم اینکه به نقطه جوش رسید حرارت را خاموش کرده و به آن هل ،زعفران دم کرده غلیظ و در صورت دلخواه گلاب را اضافه کنید .

اکنون آرد تفت داده شده خود را الک کنید و به روی حرارت متوسط باشد و به آن روغن جامد و روغن مایع را اضافه کنید ۱۵ تا ۲۰ دقیقه تفت دهید تا خامی روغنها گرفته شود سپس به آن نصف مقدار کره را اضافه کنید و هفت و هشت دقیقه دیگر مواد را تفت دهید در این مرحله غلظت مواد باید کمی روان باشد اگر احساس کردی سفت است می‌توانید به آن کره بیشتری اضافه کنید تا کمی روان شود پس اول همان ۵۰ گرم را اضافه کنید و در این مرحله هر چه مواد تیره تر بشن حلوای نهایی شما تیره تر میشه و بعد تابه را از روی حرارت برداشته و شربت ولرم را به آن کم کم اضافه کنید تا حلوا خودش را جمع کند و لطیف شود مانند فیلم و سپس با کمک دو تا دست تابه را به چپ و راست هدایت کنید تا حلوا مانند بقچه جمع و آماده شود با هر مدل ماسوره می توانید با این حلوا کار کنید این حلوا رو داخل انواع قیف های نانی خوراکی می توانید بریزید داخل دیس ها با هر مدل تزیینی می‌تواند با این حلوا کار کنید.

صلوات

❌نکته؛ اگر بیش از اندازه شربت بزنید حلوا شما بسیار شل می شود و مانند بقچه در تابع جمع نمی شود ممکن است از شربت شما اضافه بیاید و این کاملاً طبیعی است .

در ابتدا که تابع را به چپ و راست هدایت می کنید ممکن است حلوا کمی چسبنده باشد این کار را آنقدر تکرار کنید تا حلوا به روغن بیفته و خودش رو از تابه کاملاً جدا کند و حالت بقچه در تابع جمع شود

@

@shirinkade


❌اگر از آرد های سبوس دار مثل آرد سنگک استفاده کنید حلوای نهایی شما تیره تر و زبر تر هست من آرد کیک پزی میزنم

❌بعضی از آرد ها روغن پس می‌دهند اگر حلوای نهایی شما روغن پس داد اشکال نداره یک دستمال کاغذی روی حلوا بزارید روغن اضافه رو جذب میکند

2740
🖤خوشمزه ترین حلوای سنتی زعفرانی رو با تمام نکات ش بهت در این پست یاد دادم لایک و سیو یادت نره ✋ ...

این دستور یه استاد اشپزی و شیرینی پزیه میگه از اول با روغن به هیچ عنوان تفت ندید ارد رو 

میشه طرز تهیه یه حلوای خوشمزه رو بگی

۲لیوان آرد

یک لیوان ونیم شکر(بستگی به ذائقه داره میتونید۲لیوان شکرهم اضافه کنید )

زعفران دم کرده، یک گرم

عرق هل وگلاب نصف لیوان

پودرگشتیز

وانیل کمی

آرد نخودچی ۳ق غ

یک لیوان اب وشکر شهددرست میکنیم میگذاربم تاسردبشه

روغن که داغ شد، آرد الک شده اضافه میکنیم، یک ساعت ونیم زمان میدیم تا خوب تفت بخوره و رنگش نسکافه رنگ بشه(زیرگازخیلییی کم باشه، باحرارت ملایم تفت بخوره) دراین مرحله، ۳ق غ آرد نخودچی اضافه کنیددرحد۱تا۲دقیقه تفت بدید(آرد نخودچی چون زود میسوزه آخرسراضافه میکنیم)

بعداین زمان، شهد وزعفران اب شده، یکم نوک ق چ کمتر، وانیل، نصف ق چ پودرگشنیز، وبعدگلاب وهل اضافه میکنید، وهم بزنید تا اب بخاربشه( موقع اضافه کردن شهد یکم زیرکازبیشترکنید)

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
چه اصراری داری مردم دل درد بگیرن، آرد باید تفت بخوره تا خامیش گرفته بشه بعد با روغن سرخ بشه

برادرزاده بنده حلوا نمیتونن بخورن

بک روز منزل مابودن حلوا درست کردم

زنداداشم گفتن، اصلا دل درد نشد، چون زمان زیادی روی گازبوده، باعث میشه، خامی اش اصولی تر و طی زمان گرفته بشه و دل درد نمیشن

بنده اگر، مطمئن نبودم خوب نمیشه نمیگفتم

به هرحال شمامختارهستید، بادستور خودتون تهیه کنید

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
برادرزاده بنده حلوا نمیتونن بخورن بک روز منزل مابودن حلوا درست کردم زنداداشم گفتن، اصلا دل درد نشد ...

شما فکر کنم آقایی کلا توی عمرت هم دستت رو توی آرد نکردی، حرفات در حد خنده داری عجیبه 

ولی بقول دوستمون حتما شما درست میگی

2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز