سارینا۰۰ مدیر عضویت: 1396/03/11 تعداد پست: 3367 عنوان مبل | مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 22 پست سلام دوستان من بعد از ۱۰سال زندگی یه سرویس مبل گرفتم جنسش و کیفیتش خیلی خوبه ولی پارچش سایه روشن میشه روی مخمه ناراحتم😞نمیدونم من زیاد حساس شدم یا اکثرا مبلا اینطوریه ؟نظر شما چیه؟عکسشو الان میزارم باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖 1403/01/10 | 02:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سارینا۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/03/11 تعداد پست: 3367 خیلی قشنگه مبارکتون باشه حساس شدی اکثر پارچه ها اینطوری هستن ممنون عزیزم دلگرم شدم یکم. باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖
مهرتابستان عضویت: 1401/11/21 تعداد پست: 3682 سفارش دادم عزیز منم میخام سفارش بدم.اما هنوز مدل و رنگ انتخاب نکردم
سارینا۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/03/11 تعداد پست: 3367 منم میخام سفارش بدم.اما هنوز مدل و رنگ انتخاب نکردم بسلامتی عزیز .من مدل و رنگ رو خیلی دوس دارم جنس پارچش هم از همه گرونتر بود ولی شما تاکید کن زیاد سایه نندازه باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖
مهرتابستان عضویت: 1401/11/21 تعداد پست: 3682 بسلامتی عزیز .من مدل و رنگ رو خیلی دوس دارم جنس پارچش هم از همه گرونتر بود ولی شما تاکید کن زیاد سای ... آره ماشاالله قشنگ سلیقه ت عزیزم.ممنونم از راهنماییت
سارینا۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/03/11 تعداد پست: 3367 آره ماشاالله قشنگ سلیقه ت عزیزم. ممنونم از راهنماییت فدات شم اینم مبل خواهرم الان میفرستم ببین باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖
سارینا۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/03/11 تعداد پست: 3367 باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖
سارینا۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/03/11 تعداد پست: 3367 رنگ کاناپه ها فیلی تک نفره ها سبز باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖