2777
2789
عنوان

شوهرم هیزه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 22 پست
خیلی ببخشیدناراحت نشی اماشوهرت شبیه پیرزنای فامیله

خودمم میگم بهش این مامانش خل وضعه دنبال دختر میگرده بره خواستگاری تنها ملا‌ک و معیار زیباییه. فک کن امروز رفتن یه دختری که معرفی کردن ببینن با شوهر من رفت از دور فقط نگاه  کردن اومدن میگفتن دختر بدی بود منم کنجکاو شدم که که تو چند دقیقه چکار کرد مگه مامانش گفت زشت بود ما اصلا حرف نزدیم باهاش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باهاش در این باره صحبت کردی ؟ من باشم فکش میارم پایین که جز سوپ با نی هیچی نتونه بلغور کنه

چی بگم بهش؟ من نمیخام حس کنه اعتماد به نفس ندارم فقط میگم چقد تو دقت کردی من اینو متوجه نشدم یا میگم انقد در مورد بقیه نظر نده

چی بگم بهش؟ من نمیخام حس کنه اعتماد به نفس ندارم فقط میگم چقد تو دقت کردی من اینو متوجه نشدم یا میگم ...

بگو خوشت میاد منم در مورد آقایون اظهار نظر داشته باشم 

پس رعایت کن و تمام 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
اوووق یاد شوهر خودم افتادم اونم کلا نظر میده دقیقا واسه داداششون میخواستن زن بگیرن ملاکشون فقط زیبای ...

😂😂😂 باورم نمیشه آدم به کم عقلی مادرشوهرم وجود داشته باشه‌. فک کن فقط میگه قدش بلند باشه سفید باشه فلانی چه دختر خوبی داره بعد شوهرم میگه میشناسی خوبه؟ میگه آره قدش بلند خییلی خوشگل دیگه شناختش همینه

😂😂😂 باورم نمیشه آدم به کم عقلی مادرشوهرم وجود داشته باشه‌. فک کن فقط میگه قدش بلند باشه سفید باشه ...

کم عقل تر از اون شوهر من و خونوادشن کلن تعطیلن 

کاربر جدید نیستم فقط با کاربری جدید ‌اومدم
خودمم میگم بهش این مامانش خل وضعه دنبال دختر میگرده بره خواستگاری تنها ملا‌ک و معیار زیباییه. فک کن ...

نترس هیزنیست فقط زیادی خاله زنکه 😂

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎