2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام من ۷ ۸ بار برنده شدم تا۷۰۰هزار باید برام میریختن،فقط اولی رو ریختن همون موقع که برنامه داشت پخش میشد،بقیه شو هنوزم که هنوزه بعد گذشت ۳ماه!!!!!نرسختن و فکر نکنم دیگه بریزن و پول مارو خوردن.خیلیییی زور داره که اعتراضمونم به هیچ جا نمیتونیم بگیم و با برنامه ارتباط برقرار کنیم.خیر سرشون برنامه «قرآنی» هم بودن،همه رو با این کاراشون از دین انداختن!ما که نمیگذریم خداهم ازشون نگذره

چند ماه از ماه رمضون گذشته و برنامه محفل قرار بوده به کسایی که برنده شن پول بده به کیف پول روبیکا ولی بعد از گذشت ۶ ماه هنوز نریختن و از قرائن پیداست که قرار نیست بدن خاک تو سر من که فک میکردم هر جا سر مردمو کلاه بزارن جای قرآنی تمیزارن که گذاشتن 

چند ماه از ماه رمضون گذشته و برنامه محفل قرار بوده به کسایی که برنده شن پول بده به کیف پول روبیکا ول ...

اره برای منم نریختن ولی قبل از ماه رمضون امسال یهو تعجب کردم دیدم پیام واریز توی روبیکا اومده 

بعد از یک سال 

سلام من ۷ ۸ بار برنده شدم تا۷۰۰هزار باید برام میریختن،فقط اولی رو ریختن همون موقع که برنامه داشت پخش ...

چند وقت قبل از ماه رمضون امسال برای من واریز کردن 

برای شما هم ریختن یا نه؟