2777
2789
عنوان

روز اول عید مادرشوهرم یه حرفی بهم زد که تااا امروز ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1416 بازدید | 71 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مادر شوهر من خیلی خانم خوبیه اصلا با حرفاش کسی رو نمیرنجونه میگه وقتی مردم خاطرات همین زبونمه که میمونه 

که برام رحمت بفرستن یا لعنت 

دلم میخواد اگر مادرشوهر شدم خدا بهم کمک کنه که مثل اون باشم کاری به کسی نداشته باشه 

واقعا دل شکستن خیلی بده خیلی

میشه برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستی🥰 تو تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۵ (روز نیمه شعبان) بی بی چکم مثبت شد عیدی اقام بود ❤️   خوش اومدی فندق مامان   ❤️  
2805
کاش منم میتونستم جواب بدم دلم خنک شه  ولی حیففف که خانواده م بی احترامی به بزرگتر یادم ندادن&n ...

اخه نیازی به بی ادبی نبود اصلا ،خیلی در کمال ادب و احترام میگفتی مادرجون (یا هرچیز دیکه ای که صداش میکنی) من برحسب احترام و برای شاد کردن دل شما گفتم اول بیایم خدمت شما برا عیددیدنی حالا کهفهمیدم اومدن ما باعث ناراحتی تون شده رفع زحمت میکنیم و دیگه هیچ وقت تکرار نمیشه بعدم میومدی خونت همین 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
حرفش عجیب وزشت و شوک کننده عکس العمل شما از اون عجیب تر چرا هفت سینتو جمع کردی من بودم درکمال خونسرد ...

با گریه و اه و غصه جمع کردم با دل خون عییین کسی که عزاداره 

خدا حق بگیره فقط بی دلیل دل دختر مردم رو شکوندن تاوانش شکستن دل دختر خودشه قطعا 

چطوری از دلم در بیارن ؟!  حس میکنم خیلی کوچیک و خوار شدم

عذرخواهی کمترین کاریه که میتونن بکنن. 

عب نداره. منم زیاد دل شکستگی کشیدم اما بنظرم فرصت خوبیه برای شناخت ادما!

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
جز نفهمی و بی شعوری دلیل دبگه ای برای شکستن دل مهمون وجود نداره

خب آدم به بچش این حرف اخه میزنه مگه اینکه ی چیزی باشه دلخوری خسته شدن ک بازم قابل قبول نیس

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
با گریه و اه و غصه جمع کردم با دل خون عییین کسی که عزاداره  خدا حق بگیره فقط بی دلیل دل دختر م ...

دخترم قطعا همینطور میشه

من همه اینا رو تجربه کردمو خدا خودش همیشه قشنگ از خجالتشون هم در اومده

سلام.یه. چیزی میگم شاید ناراحت بشید.احتمالابه دلیل دعوایی چیزی بین خودشون توانایی پذیرایی از مهمون ر ...

اخه روز اول عید همه شرایط رو دارن خصوصا این خانواده که پر جمعیتن همیشه بچهاشون میرن میان 

بعد به جز من اون یکی عروسم بوده 

به نظرم قابل قبول نبود 

رفتیم همه باهم خوش و خرم بودن 

عیدمون هم خراب شد تموم شد دلم برای بچه ی چهار سالم سوخت وقتی یکی یکی ریختم تو اشغالی بچم فقط اشک میریخت 

ایشالا تقاص اشک بچه ی طفل معصومم رو بدن 

بنظر من زیاد شلوغش کردی بهش میگفتی مادر جان چبشده چرا اینو میگی ن ک بری گریه کنی و بیای دست ب سینه ب ...

کار از مادرجان چی شده گذشته 

من دختر مردم نیستم ؟

بخدا قسم مادرم انقدر گریه کرد پدرم انقدر غصه خورد منم تک دخترم خداشاهده قلب پدر و مادرم شکست 

نیازی ب ناله به  درگاه خدا نیست 

با دختر مردم اینطوری کنی به سر دختر خودت میاد 

از هر دستی بدی از همون دست پس میگیری

شاید جایی میخواستند برن ب شوهرتم گفتند منتهی،شوهرت گفته چ ربطی داره ما شب میاییم و احتمالا شوهرت گفت ...

فهمیدن ناراحت شدیم 

نه بالاتر چند بار گفتم به جز ما چند تا دیگه هم بودن جایی نخواستن برن

عروس اولی هم بود 

2809