2777
2789
عنوان

دارم سکته میکنم تروخدا بیاید بگید زیگیله یا نه 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 48 پست
نه همونه از من چون درمانش نمیکردم ۱ سال بود توی همون حالت یک بار هم شک نکردم که زیگیله

حالت زنگوله ای داره ؟ 

من چون رو انگشتم زیگیل دارم مینرسم اونحامم گرفته باشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالت زنگوله ای داره ؟  من چون رو انگشتم زیگیل دارم مینرسم اونحامم گرفته باشه

کاشکی یه عکسی شبیه این چیزی که داری از نت پیدامیکردی برام میفرستادی تا دقیق بگم. من سالها بود که با یبوست درگیر بودم. استاد شدم برا خودم

بعد از یک سال با روغن درمانش کردم. اونم از بس دردناک شده بود وگرنه من پوست کلفت تر از این حرفا بودم

برای تو از داخل بود ؟ واس من درد نداره بیرونش زده 

یبوست هم میشم گاهی اوقات 

کاشکی یه عکسی شبیه این چیزی که داری از نت پیدامیکردی برام میفرستادی تا دقیق بگم. من سالها بود که با ...

تو مال خودت رو بگو ببینم شبیه مال من هست یا نه 🤣

از اندازش و شکلش و اینکه کدوم قسمت بود 

برای تو از داخل بود ؟ واس من درد نداره بیرونش زده  یبوست هم میشم گاهی اوقات

از من تا یک سال اصلا درد نداشت و خارجی هم بود. بعد از یک سال دوباره یبوست شدید گرفتم این دردناک شد جوری که دیگه نمیتونستم بشینم بعد به فکر درمانش افتاد ، یک هفته مرتب بعد از هربار که میرفتتم دستشویی پنبه ای که آغشته به روغن زیتون بود رو میزیدم اونجا برای چند ثانیه نگهش میداشتم روش. خوب خوب شد

اسی همینه که میگی رو دقیقا دوتا بالای مقعدم دارم

قبلا کوچیک تر بود الان بزرگ تر شده ولی همچنان از عدس کوچیک تره 

منم خیلی میترسم زگیل باشه ولی از طرفی هم میترسم برم دکتر بگه زگیله سکته کنم