2777
2789

می‌خوام سرویس تخت خواب بخرم ولی نمیدونم چه مدلی عکس تخت خواب های خوشگلتون بفرستین ایده بگیرم

کسی گذاشت لایکم کنید 

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتاق خوابم یه اتاق کوچولوی ساده است با یه تخت و یه کمد دیواری،به شدت هم دوسش دارم

قبلا اتاقم خیلی بزرگ بود یه فرش دوازده متری بهش کوچیک بود،پر از وسایل اما اصلا دوستش نداشتم،خیلی بزرگ و اعصاب خورد کن بود،این کوچیکه رو خیلی بیشتر دوست دارم و عاشقشم

سلامم،من تخمه آفتابگردان سابق ام،این سومین کاربریمه🥲
میشه عکس بفرستی گلم اتاق خواب ما هم کوچیکه خونم 75متر یه خوابه

اره واقعا چیزی نیست که بخوام عکس بفرستم،یه کمد دیواری دارم که دو تا در داره بالاش لباس هام رو میزارم،پایئنش کتاب هام رو،بعد یه تخت هم دارم که دو تا کشو داره که لباس های تا کردنی رو میزارم و بالای تختم هم دو تا جا داره که لوازم آرایشی رو میزارم،همینننن

سلامم،من تخمه آفتابگردان سابق ام،این سومین کاربریمه🥲