2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 31 پست
پس خیلی زودم هاله نداده ..هردوتا بی بی چک از یه مارکن؟؟؟ اخه واسه ۱۰ روز خیلی کمرنگه‌‌‌...مگ اینک ل ...

خواهر منم بعد ده روز تاخیر هاله داشت احتمالا دیر تشکیل زده

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم من با تاخیر زیاد بی بی چکو شکوندم تا هاله رو ببینم یعنی اصلا هیچی پیدا نبود ی لکا فوق کمرنگ بچم ۴ سالشه اینکه هزار درصد مثبته انشالله برو حالشو ببر 

یک طرف روزه داری با دهان خشک طرف دیگر متجاوزان اپستین با شکمی پر از گوشت انسان...اینکه از یه کشور استعمارگر با سابقه تجاوزچند سال یکبار ب کشور های مختلف توقع داشتید بیاد بزنه هزینه کنه بخاطر آزادی شما مو به تن آدم سیخ میشه از هوش و افکارتون اگر آزادی غرب باعث زجه زدن دخترامون زیر دست کفتار های متجاوز چشم و دل سیر میشه لعنت به این آزادی...آزادی که به تهدید بمب اتم و تهدید تصرف کشور و جزیره هامون رسید ...چه دوستای خوبی دارید !

عزیزم من با تاخیر زیاد بی بی چکو شکوندم تا هاله رو ببینم یعنی اصلا هیچی پیدا نبود ی لکا فوق کمرنگ بچ ...

واقا میگی یعنی امیدوار باشم

خیلی فوضول زیاد شده خودتو جمع کن احمق

اره تقریبا ساعت ۴ صبح زدم...۱۰ روز تاخیر

دیروزم گفتم مثبته خداروشکر برو آزمایش بده حسابی هم مواظب خودت باش 😍😍😍😍

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
واقا میگی یعنی امیدوار باشم

صد درصد تا بری سونو و ازمایش قران بخون جاش حسابی سفت شه

یک طرف روزه داری با دهان خشک طرف دیگر متجاوزان اپستین با شکمی پر از گوشت انسان...اینکه از یه کشور استعمارگر با سابقه تجاوزچند سال یکبار ب کشور های مختلف توقع داشتید بیاد بزنه هزینه کنه بخاطر آزادی شما مو به تن آدم سیخ میشه از هوش و افکارتون اگر آزادی غرب باعث زجه زدن دخترامون زیر دست کفتار های متجاوز چشم و دل سیر میشه لعنت به این آزادی...آزادی که به تهدید بمب اتم و تهدید تصرف کشور و جزیره هامون رسید ...چه دوستای خوبی دارید !

ن ولی برا خونه تکونی خیلی کار سنگین کردم

اونموقع که خونه تکونی کردی احتمالا هنوز تشکیل هم نشده بوده پس استرس نده به خودت فردا بازم بی بی بزن ایشالله بارداری 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

استارتر حالا که حال دلت خوبه برای من دعا کن لطفا خیلی گرفتارم 🥲🥲🥲 ایشالا اینجور شادی ها قسمت همه بشه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز