sepishonam مدیر عضویت: 1401/02/13 تعداد پست: 2796 عنوان گپ مختلط | مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 19 پست گپ مختلط داریم بالای ۱۶سال اینکه میگم مختلط دلیل براین نیست که چار تا کم و سنو سال بریزن پیوی و هی مزاحم بشن..خیر هممون دوست هستیم و گپ میزنیماگه خواستین بیاین پیوی بهتون لینک بدماینجا ممنوعه آرزو کردم تورا شاید که سهمم باشد این عشق.. 1403/01/09 | 08:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عصرپاییز عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 6123 وقتی ما مجردا هم دوست نمیشیم متاهل هاهم دوست نمیشن هر چند من حوصله این مدل گپ ها رو ند ... این حرف وفقط ازجانب خودت میزنی انگاراینهمه هرروز موضوع خیانت اینجازده نمیشه🙄
عصرپاییز عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 6123 عزیزم توی گروه سنجاقه به محض اینکه کسی رفت پیوی گزارش بدن تا ریمو بشن بعضی وقت هاپیشنهادازطرف خانوماست😐آقایونم میان میگن خانم اجازه این خانم مزاحمم شده؟؟میدونم نیت شماکاملاخوبه ولی مدل جامعه مون هم خیلی تغییرکرده
sepishonam مدیر استارتر عضویت: 1401/02/13 تعداد پست: 2796 بعضی وقت هاپیشنهادازطرف خانوماست😐آقایونم میان میگن خانم اجازه این خانم مزاحمم شده؟؟ میدونم نیت شما ... بله منطقیه... آرزو کردم تورا شاید که سهمم باشد این عشق..
ronitaaa عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 462 عزیزم گفتم کسی پیوی نمیره و ایجاد مزاحمت نمیکنه و کسی رو مجبور به اومدن نمیکنم خوب چه دلیلی داره برن اونجا؟! بعد بنظرت کسی که وارد اون گروه میشه خیلی متعهد به قوانین شما هستاینجا با وجود صدتا نی نی یار روزانه کلی گذارش هست بعد شما مدیر اونجا شدی تضمین میکنی که مزاحمت نداره
afsanehhhhhhhhhhhhhh عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 703 بله منطقیه... عزیزم درخاست دادم لینک رو میفرستی