2777
2789
عنوان

خواب دیدمم...

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 21 پست
بسم الله الرحمن الرحیم این نوع خوابها به دو صورت تعبیر میشن. اول اینکه: کار خیری از طرف والدین شما ...

خیلی ممنون عزیز

برام عجیب بود که بعداز خواب یه حس آرامش داشتم انگاری 

خیلی ذهنم رو درگیر کرده

همه‌ی کسایی که بهم بدی کردن رو می‌سپارم به خدا..نمیتونم ببخشم اونا رو ولی جواب بدی هاشون رو از خدا میخوام تو این دنیا ببینم...خدایا تو بزرگی عظمتت رو میخوام
بسم الله الرحمن الرحیم اگه شکم بزرگتون به معنای این بوده که نزدیک زایمانتونه تعبیر خوابتون این میشه ...

شکمم داشت بزرگتر میشد 

و هرلحظه امکان زایمان بود

و شکمم داشت میرفت پایین

نمیتونستم راه برم

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

خیلی ممنون عزیز برام عجیب بود که بعداز خواب یه حس آرامش داشتم انگاری  خیلی ذهنم رو درگیر کرده

باید جستجو کنین و ببینین آیا والدین شما یا برادراتوپ حرفی، کاری، حرکتی در راه خیر انجام دادن یا نه. با توجه به حال دلتون، احتمالا تعبیر اول درسته.

بسم الله الرحمن الرحیم اگه توی خواب با ایشون حالت دعوا داشتین، به زودی خبر بیماری ایشون بهتون میرسه ...

دقیقن از خودم دفاع میکردم و گریه میکردم ادمهای خوبی هم دور ورم نیستن تمام دورو مرسی عزیزم از تعبیرت

بسم الله الرحمن الرحیم اگه توی خواب با ایشون حالت دعوا داشتین، به زودی خبر بیماری ایشون بهتون میرسه ...

عزیزم میشه بگین تعبیر این خوابم چیه من همیشه خواب میبینم دخترم با پسر عمه شوهرم ازدواج کردن اینقدر من خوشحال میشم از ابن ازدواج حتی تمام اون روز رو به خوابم فکر میکنم و خوشحالم

بسم الله الرحمن الرحیم دو غم بزرگ میاد توی دلتون که حل میشه اما زمان میبره. خودتون فکر میکنین این غ ...

اتفاقا با همسرم  به مشکل خوردم مدتی هس .

و این اون باعثش شدن ک رابطمون خراب بشه

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤