2777
2789
عنوان

قربانی تجاوز لطف کنین کمک کنین پلیییییییز

| مشاهده متن کامل بحث + 4300 بازدید | 166 پست
بعد یسریا میان میگن چرا خانوما جلو مردا جبهه  میگیرن 😐✌️

خب بدبخت اجازه گرفت ک یهو بهش حمله نکنن توچرا اومدی

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شهرشون کوچیکه و همه همو میشناسن شما روانکاو خوب سراغ ندارین؟ مجازی هم باشه مشکلی نیست

چه ربطی به شهر داره، من نمیشناسم ولی اگه نگرانشی یا اگه اون دختر خودتی، حتما این تنها راهشه. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
چون مورد تجاوز قرار گرفته البته وقتی 6سالش بوده الان هم ک شوهر خواهرش بهش چشم داره

اگر بخواد پیش روانکاو یا کس دیگه ای بره شاید خوانوادش متوجه بشن اگر تا الان نگفته حتما دوست نداره که بعد اینم کسی بدونه نظر شخصیم اینکه دورش شلوغ باشه 

یه دوست خوب که بهش انگیزه بده امیدوارش که و کاری کنه گذشته رو فراموش که نه حداقل کمرنگ کنه خیلی بهش کمک می‌کنه 

اگر بخواد پیش روانکاو یا کس دیگه ای بره شاید خوانوادش متوجه بشن اگر تا الان نگفته حتما دوست نداره که ...

اره چون همه جوره رفت و امداشو کنترل میکنن 

بجز مادر و خواهرش منو یکی از دوستای دیگم میدونیم ک اون دوستم مسخرش کرد و اوضاع رو بهم ریخت