2777
2789

اختیار اینکه تو دانشگاه شهر دوری که دو ساله دارم درس میخونم ازش راضی باشمو بخوام همونجا ادامه بدم اما خانوادم اجاره نمیدن میگن انتقالی بگیرو دارم یا نه ؟؟اختیار اینکه اختیار اینکه یا چه آدمایی میخوام در ارتباط باشمو دارم با نه ؟؟که به خاطر رابطم با هم دانشگاهیان که کاملا در جریاتشون گذاشتم و اونم با خانوادم مطرح کرده و قصدش ازدواجه می‌خوان انتقالیتو بگیرن ...اعتبار پوششمو دارم با نه ؟؟که هرچی می‌پوشم اسم بی حیا و ج ن ده روم میزارن...حتی من در طول کل سال مگه یه سیزده به در با خانواده برم ...برخلاف خیلی دخترای هم سن و سالم هیچ جایی نمبرم هیچ تفریحی ندارم کل روزای سال تو خونم غیر مواقعی که دانشگاه میرم ک اونم می‌خوان ازم بگیرن..هیچ کلاسی از بچگی نرفتمو الآنم نمی‌رم ...تنها راه راحت شدنم ازدواجه که اونم نمیزارن با کسی که تنتخابمه ازدواج کنم ...باید سنتی ازدواج کنم که اونم یکی مث خودشونو می‌خوان بخدا دیگه می‌خوام خودمو بکشم راحت کنم 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تنها نیستی ، منم هیچ جا نمی‌رم ، تفریحی ندارم ، تا حالا تو عمرم کلاس نرفتم ، پامو بدون بزرگتر اونم پدر یا مادر نمیتونم بیرون بزارم ، تو به عنوان یک دختر با یک خانواده ی ایرانی تعصبی ، اصلا تنها نیستی ، هزاران هزار دختر مثل تو جوونی و زندگیشون تباه شده

I'm just tired         آقایون تاپیک من اصلا نیاین و ریپلای نکنید⛔⛔⛔
انقدر که ما مانع خودکشی روزانه بالغ بر صدها نفر در سایت شدیم ، چاوشی زندونی آزاد نکرده

نه والا من حرفشو زدم فقط ...منظورم اینه که خیلی حالم بده وگرنه به معنای واقعی کلمه منظورم خودکشی نبست 😂جرعتشو ندارم وگرنه قطعا این کارو میکز دو 

نه والا من حرفشو زدم فقط ...منظورم اینه که خیلی حالم بده وگرنه به معنای واقعی کلمه منظورم خودکشی نبس ...

اصلا بهش فکر نکن دختر

بخدا همه این مشکلاتی که گفتی همه ی ما یا تجربه کردیم یا به نوعی با مشکلات دیگه می‌گذرانیم

فقط امید و تلاش

آی از دل پدر و مادرا  چرا فکر میکنید شما میفهمید اونا نمیفهمن   نمیبینید چقدر اتفاقای ناجور میافته چقدر جوون مثل دسته گل بدبخت میشه چقدر ... چطور توقع دارید ولتون کنن به حال خودتون آخه     تو همین سایت یه چرخ بزنی ۵۰ تا تاپیک بخونی میفهمی چرا انقدر نگرانتن   از چی میترسن.    چرا دلشون هزار راه میره.      همین فقط بزارید به حال خودم باشم راه خودمو برم وگرنه خودمو فلان    عقلم خدایی چیز شریفیه  چطور خانواده دشمنن یه غریبه اون ور ایران دوست    هر چیزی راهی داره   ازدواجم راه داره    این همه مشاوره  این همه کلاس این همه روانشناس مجرب  کمک بگیرید  ببینید از اصلش درست انتخاب کردید بعد بیایید منطقی قانع کنید نظر منه ببخشید اگر تلخه

نه والا من حرفشو زدم فقط ...منظورم اینه که خیلی حالم بده وگرنه به معنای واقعی کلمه منظورم خودکشی نبس ...

اسمشم نیار. زشته در محضر پروردگار  ناشکری ازین بالاتر نیست   غیر از اینکه اینجا پر از نوجوونه بد آموزی داره  دیگه قبحی اگر مونده باشه اونم میریزه

آی از دل پدر و مادرا  چرا فکر میکنید شما میفهمید اونا نمیفهمن   نمیبینید چقدر اتفاقای ناجو ...

راه درست ازدواح کردن چیه ؟؟من مگه الان خلاف شرع کردم تو دانشگاه با یکی آشنا شدم اون بیچاره هم پا پیش گذاشته خانواده من نه خودشو دیدن نه خانوادشو...حاضر نیستن حتی به خاطر من بشناسن طرفو حداقل ... چون تو جامعه گرگ زیاده فرانسه بهانه باید منو زندونی کتن؟؟بابد مثل بچه ها ازم مراقبت کنن؟؟؟لدم از بع سنی به بعد بالغ میشه خدا بهش قوه عقل و اختیار داده...مادکه قرار نیست تا آخر عمر چون نگزانمونن زندونیشون باشیم...نگزانمونن؟؟ بیان با دوستای ما اونا هم ارتباط بگی ن اونا هم بشناستشون ...چه اشکالی داره ؟!حتما راحش اینه که آدمم زندونی کننو ارتباطشو با دنیا قطع کنن که آسیب نبینه؟؟روح اون آدم آسیب میبینه ..مریض میشه دق می‌کنه 

راه درست ازدواح کردن چیه ؟؟من مگه الان خلاف شرع کردم تو دانشگاه با یکی آشنا شدم اون بیچاره هم پا پیش ...

ینی الان اون آقا خواستن بیان خاستگاری بصورت رسمی و عرف جامعه خانوادتون گفتن نه ؟    

البته خاستگاری اومدن چ ربطی به زندانی کردن داشتم نفهمیدم 

ینی الان اون آقا خواستن بیان خاستگاری بصورت رسمی و عرف جامعه خانوادتون گفتن نه ؟     ا ...

زندانی کردن ابنه که ارتباط منو با دنیای بیرون قطع کردن..من نه حق دارم با دوستام برم بیرون نه میتونم کلاسی برم چون هزینه اضافس...با هر آدمی در ارتباطم آنقدر بهش برچسب میچسبوننو آنقدر گیر مبدن که رابطمو مجبور شم باهاش قطع کنم ...من خب وقتی دانشگاه مبرم همکلاسی های پسر دارم ..نمبتونم کلا ارتباطمو با جنس مخالف قطع منم که..

بله ایشون با بابام صحبت کرده...ولی نمیزارن حتی برای آشنایی بیاد جلو 

زندانی کردن ابنه که ارتباط منو با دنیای بیرون قطع کردن..من نه حق دارم با دوستام برم بیرون نه میتونم ...

بهتر بود مادرش با مادرتون حرف میزد  باز مامانا رو راحتتر میشه راضی کرد     اون مشاوره هم که گفتم مرحله بعده