2777
2789
عنوان

همسایمون خواهرشو کشت😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واهایی :///

کاربر آقا.  تا آخرین لحظه سقوط آخرین ستاره کهکشان پات می مونم :))) به اندازه کل دونه های ماسه دنیا دوست دارم :))) به اندازه کل ستاره های جهان هستی دوست دارم :))) به اندازه تک تک گلبول های قرمز و سفید کل انسان های جهان دوست دارم :)))
ما خودمون کلی بدبختی داریم خواهر

این هم  قسمتی از مشکلات ما هست

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

خدا نیاره برا هیچ خانواده ای.... تو یه بحث عادی هم ممکنه همچین اتفاق تلخی بیفته.... خب مثلا از پسرشون شکایتکنن؟ ولی دم قاتل و مقتول خودشونن که.... انتظار دارین چکار کنن... اگر برعکس این اتفاق هم میفتاد مطمئنا همین کارو میکردن

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

کابینت بیچاره هرچی گوه کاریه و ظلم مردها هست میوفته گردنش، در کابینت خورده چشمم کبود شده... در کابینت خورده به گوشه ابروش شکافت ... سرش خورده گوشه کابینت مرد..‌‌‌

بهترین دین و مذهب جهان ،پاک ترین قومیت و نژادهستی، فقط و فقط انسانیت هست بس 🕊🕊
اولا شما تاپیک آخر منو بخون. من به بعضی پسرا حق میدم. بنظرم موقع قتل هم قاتل مقصره هم مقتول. جفتشون ...

این دختره خوبی بود پدرو برادرش دسته بزن داشتن حتما انداختنش سرش خورد به جایی مرد الان میگن خودش افتاد