2777
2789
عنوان

فیلمبازها

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 37 پست
ژانر بفرمایید که خود فیلم باز اومده 😅

آقا ژانر جنگ جهانی معرفی کن لطفا 

هر چی بوده تو این ژانر شخم زدم با کمبود فیلم مواجه شدم 

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه.                               💥  🌱  خدایا شکرت 🙏 من مهرماه امسال ازدواج کردم با مردی که خیلی دوستم داره و دوسش دارم و کنارش خیلی خوشبختم خدارو صدهزار مرتبه شکر🙏 از خدا میخوام به همه‌ی دخترایی که تنهایی اذیتشون میکنه یه همسر و همراه خوب بده از معجزه های خدا ناامید نشید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ستیغ اره ای فهرست شیدلر

مرسی عزیزم دیدم و از ستیغ آره ای رو اندرو گارفیلد کراش زدم

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه.                               💥  🌱  خدایا شکرت 🙏 من مهرماه امسال ازدواج کردم با مردی که خیلی دوستم داره و دوسش دارم و کنارش خیلی خوشبختم خدارو صدهزار مرتبه شکر🙏 از خدا میخوام به همه‌ی دخترایی که تنهایی اذیتشون میکنه یه همسر و همراه خوب بده از معجزه های خدا ناامید نشید 

ژانرش ترسناک که نیست؟

سریال هم اگه فرصت دیدنش رو داری بنشی قشنگ بود سوتس سریال جالبی بود ولی طولانیه جدیدا هم یه مینی سریال دانلود کردم ولی هنوز ندیدم اسمش lesson chemistry هستش اگه کسی دیده بگه ببینم ارزش دیدن داره یا نه

دانکرک2017 نولان شاتر ایسلند1014 که یه مرد عضو مارشال که روانش تحت تاثیر جنگ بهم ریخته 

مرسی دیدم اینارو

اوف پروفشو ببین❤️‍🔥ژانر فرقی نداره فقط کمدی نباشه

چند تا از پیشنهاد های من 

کودا 

اپنهایمر 

سرزمین خانه به دوش ها 

کتاب سبز 

برو بیرون – Get Out (2017

شکل آب – The Shape of Water (2017

بلید رانر – Blade Runner 2049 (2017

دانکرک – Dun

kirk (2017

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟