2789
عنوان

مجردم و....

| مشاهده متن کامل بحث + 2045 بازدید | 91 پست

شما هم از نزدیکاتون نیش و کنایه میشنوید؟

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین اینکه اون رد کرده منم رد کردم دلیل دیگه ای ام داشت که جای گفتنش اینجا نیست  چرا تقصیر خود ...

دلیلتو نگفتی. فقط گفتی چون دخترعمه رد کرده ما راه ندادیم، واسه همین میگم رد کردن دیگران دلیل راه ندادن نمیشه

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.

من نه خواستگار داشتم تا حالا نه دوست پسر

مث بقیه دخترا هم نیستم

عمل اینا ندارم

حتی کاشت ناخن یا رنگ مو ….

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

شما اونقدر سنی هم ندارید

یکی ۱۸ سالگی ازدواج میکنه ۳۰ سالگی طلاق میگیره 

یکی ۳۰ سالگی ازدواج میکنه یک زندگی خوب وعالی داره 

حتما حکمتی توشه مطمئن باش موقعیت های عالی میاد سمتت

ایشالله عاقبت بخیر بشی قشنگم❤️

* متولد ۷۹ نیستم ( آقایون سایت درخواست ندین!) یه دختر دهه هشتادی که عاشق رقصیدن و موزیک😁🤸🏻♀️

تاپیک قبلیت رو دیدم  اگر بدون دلیل رد کردن  شاید علتش اینه که یک نفر که جهت تحقیقات از ف ...

والا دلیلش رو ندونستیم 

شاید تحصیلات بوده اون دکترا داشت یه آدم خفنی بود کارش اینا من لیسانس پیراپزشکی (البته هرجور فک میکنم اینا از قبل تحصیلات منو میدونستن)

شایدم عکس رو دیدن (ولی بعید می‌دونم چون من هیچ جا عکس ندارم نه اینستا هیچ جا بعد قیافه ام خوبه تو فامیل زیاد خواستگار داشتم )

راستش من این مورد دوست داشتم بیاد هم تحصیلات داره هم خانواده خوب هم شغل خوب هم آدم مومن و مذهبی هست ظاهرشم تو عکس خوب بود 

باورت نمیشه دوستم همش دعا میکنم این مورد بیاد

هرروز باید خوند ؟ میشه همون کسی رو بخوام که دوست دارم بیاد؟

عزیزم هر طور که دوست داری بخون ولی وقتی می‌خونی به هیچی فکر نکن جز نماز و تمرکز بزار انشالله اگه به صلاحت باشه میاد گلم 

هایا
دلیلتو نگفتی. فقط گفتی چون دخترعمه رد کرده ما راه ندادیم، واسه همین میگم رد کردن دیگران دلیل راه ندا ...

من به مامانم گفتم مامانم گفت نمیشه دیگه 

دختر عمه ام با من خیلی صمیمی هست این مورد بهم گفته بود کلی ام براش ایراد گذاشته بود بعد دختر عمه ام تحصیلی خانوادگی و ظاهر از من پایین تره و اینکه اخلاق شوهر عمه ام یه جوریه که اگه من مثبت میدادم و به ازدواج خطم میشد می‌رفت همه جا جار میزد این همونه که اول دختر منو میخواست و ندادم