2789
عنوان

مجردم و....

| مشاهده متن کامل بحث + 2045 بازدید | 91 پست
میخواست نه  میخواد

عزیزم دعات میکنم🥲🌹

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام چرا ازدواج نکردی

خب جور نشده تاالان 

ظاهر خوبی دارم 

شغل 

تحصیلات 

اما چه فایده 

هر کدومش میاد جور نمیشه 

یه خواستگار دکترا داشت از اقوام دور قرار بود بیان یدفه نمیدونم چی شد خبری نشد 

یا یه خواستگار فوق لیسانس بود قبل من دختر عمه ام رو بهش معرفی کرده بودن جواب رد داده بودن ما فهمیدیم راه ندادیم دیگه 

این دوتا جدیدن بود 

وگرنه خواستگار داشتم و دارم 

این دوتا تحصیلی و خانوادگی بهم میخوردن

تا زمانی که نتونی حست رو خوب کنی نمیتونی ازدواج کنی، سعی کن حالتو خوب کنی بگی دنیا فراوونیه بقیه سهم منو که نخوردن هرکی سهم خودشو تو دنیا داره توام اونوقت سهمتو پیدا میکنی

❤ب جز این قلب چیزی نداشتم بگم

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

دقیقا منم همینطورم  همش خودمو با اونایی که ازدواج کردن مقایسه میکنم میگم یعنی من از این چی کم ...

انشاءالله ک به حق امام حسین شما و من و اسی به زودی ازدواجی موفق داشته باشیم توکلمون بخدا 🫠

خدایا شکرت🙏
تا زمانی که نتونی حست رو خوب کنی نمیتونی ازدواج کنی، سعی کن حالتو خوب کنی بگی دنیا فراوونیه بقیه سهم ...

کلا آدم حسودی نیستم 

سرم تو کار خودمه 

اما چون چند وقته نگاه اطرافیان روم زیاد شده پس کی شوهر می‌کنی واقعا اذیت میشم البته خودمم دوست دارم ازدواج کنم 

ولی این حسم دست خودم نیست حس اینکه عقب موندم از بقیه حس اینکه مامان و بابام چه گناهی دارن می‌خوان زودتر خوشبختی من رو ببینن ناراحتم می‌کنه مگه بقیه که ازدواج کردن آنقدر حسشون خوب بوده!! 

من الان شدم تنها دختر مجرد فامیل  همه ازدواج کردن

حتی اونایی که پایبنتر بودن اذیت کن تر بودن ادمو با حرفاشون تحقیر میکردن هم ازدواج کردنو زندگی خوبی دارن

اتفاقا امروز داشتم فکرمیکردم یکی از زندایی هلی من انقدر با حرفاش بقیه رو میچزونه اذیت میکنه ولی همه بچه هاش ازدواج کردنو زندگی دارن و ما همچنان مجردیم

خب جور نشده تاالان  ظاهر خوبی دارم  شغل  تحصیلات  اما چه فایده  هر کدو ...

چون دخترعمه رد کرده شما باید راه ندین؟ عزیزم شاید مناسب اون نبوده، عجیب نیست که تا حالا قسمت نشده، خودتونم مقصرین.

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.