2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعای‌ زبان‌ بند‌ برای‌ مادرشوهر‌ بگیر

مادرشوهرت‌ به‌ شما‌ حس‌ خیلی‌ بده‌ داره‌.البته‌ ایشون‌ توسط‌ کس‌ دیگه‌ ای‌ نسبت‌ به‌ شما‌بدبین‌شده‌‌وداره‌ اذیت‌ میکنه‌.باهاش‌ سنگین‌ برخورد‌ کن‌.دعای‌ زبان‌ بند‌ حتما‌ براش‌ بگیر‌.سوره‌ وان‌‌یکاد‌ همیشه همراهت‌ باشه‌.وقتی‌ ایشون‌ رو میبینی‌ ۳بار‌ بگو‌ لااله‌ الله‌.تودلت‌ بگو‌.

دعای‌ زبان‌ بند‌ برای‌ مادرشوهر‌ بگیر

از اینترنت بگیرم خوبه 

اخه تو عقدم خانوادمم اصلا دنبال دعا نیستن 

ببخشید من چند روز پیش تو جلد بالشتم یه پارچه بود بلند و باریک بود حدودا نیم متر بود توشم دعا نوشته بود 

من خودم بچه اولم خانوادمم اصلا اهل دعا نیستن تو تنها کسی که خوندم میومد مهمونی شوهرم بوده 

الان به نظرتون کار کی میتونه باشه؟ 😔

از اینترنت بگیرم خوبه  اخه تو عقدم خانوادمم اصلا دنبال دعا نیستن  ببخشید من چند روز پیش ...

کار‌ اقوام‌ همسرته‌.حتما‌ برو‌ پیش‌ دعا‌ نویس‌.از‌ اینترنت‌ جواب‌ نمیده‌.

از اینترنت بگیرم خوبه  اخه تو عقدم خانوادمم اصلا دنبال دعا نیستن  ببخشید من چند روز پیش ...

دعایی‌ که‌ پیدا‌ کردی‌.۳بار‌‌بگو‌شر‌ این‌ دعا‌ به‌ صاحب‌ دعا‌ برگرده‌ وبه‌ اب‌ روان‌ بسپارش‌.موفق‌ باشید‌.

دعایی‌ که‌ پیدا‌ کردی‌.۳بار‌‌بگو‌شر‌ این‌ دعا‌ به‌ صاحب‌ دعا‌ برگرده‌ وبه‌ اب‌ روان‌ بسپارش‌.موفق‌ ب ...

متاسفانه اینقدر اون موقع ترسیده بودیم 

که مامانم با قیچی تیکه تیکش کرد 

بعدشم از خونمون انداخت بیرون که اونم باد برد

عزیزم میشه درباره ازدواج من و زمانش هم بگید🙏😢😢

اگر‌‌خواستگارتون‌‌تا‌ برج‌ ۳نیومد‌.احتمال‌ زیاد‌.خواستگار‌ جدید‌ برج‌ ۱۰امسال‌ اقایی‌۳۵‌ ساله‌ با‌ موقعیت‌ نسبتا‌ مناسب‌ براتون‌ میاد‌.نگران‌ نباش‌ عزیزم‌.بخت‌ وطالعت‌ خوبه‌.سعی‌ کن‌ همیشه‌ درقلبت‌ عشق‌ را‌ پرورش‌ بدی‌.عاشقان‌ راعشق‌ فرمان‌ میدهد‌.

2790
2823
2791
2779
2792