2777
2789
عنوان

دختر خالم ازم دزدی می‌کنه!

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 40 پست
🙄😑🤣🤣🤣🤣 ارث خانوادگیه مگه ! تربیت خالت غلط بوده  به خالت بگو

😂😂😂

میدونی میبینه اینکارو میکنه اونم انجام میدن

یعنی من فردا باید جفتشونو کنترل کنم جای یدونه

😂😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میتونی اول به خودش بگی و دلیلش و بخوای  اگر به نتیجه نرسیده به خالت بگی  ولی من بودم به ...

نه اشتباهه

خاله ممکنه جوری بگه که دخترع ازینا هم متنفر بشه ممکنه کارشم ترک نکنه

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

یا قایم کن یا دراتاقت قفل کن کسی نره داخلش مگه کلاغه هرچی خوشش بیاد برداره :/

کاربر آقا.  تا آخرین لحظه سقوط آخرین ستاره کهکشان پات می مونم :))) به اندازه کل دونه های ماسه دنیا دوست دارم :))) به اندازه کل ستاره های جهان هستی دوست دارم :))) به اندازه تک تک گلبول های قرمز و سفید کل انسان های جهان دوست دارم :)))

اخه منم گوگولی پسندممم😂😂

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

نه اشتباهه خاله ممکنه جوری بگه که دخترع ازینا هم متنفر بشه ممکنه کارشم ترک نکنه

چی بگم...

اصلا به نظر من مقصر اصلی همون خالشه 

وسایل و یعنی تا حالا ندیده ؟ 

بعد راستی حواست هست که ۱۱ سالشه ؟ سنیه که احتمال پریود دخترا خیلی زیاده 🫠 یعنی منظورم اینه تا این حد از بلوغ رسیده 

چی بگم... اصلا به نظر من مقصر اصلی همون خالشه  وسایل و یعنی تا حالا ندیده ؟  بعد راستی ...

شاید از مادرشون قایم میکنه

من نمیگم کارش غلط نیس

ولی بلوغ عقلی با بلوغ جسمی فرق میکنه

اشتباه کرده بهتره جوری رفتار شه که بزاره کنار

نه اینکه جری تر بشه

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

دزدی یعنی کیف داره میزاره تو کیفش؟ یا میزاره تو جیبش؟ ببین محافظت کن از همه چیزات اگه احیانا چیزی برداشت و متوجه شدی با خنده و شوخی تو جمع بهش بگو عه تو هم از اینا داری؟ جوری که مامانش بفهمه. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.