2777
2789
عنوان

کیا استرسین

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 33 پست
حتی دکتریک چهارم گفت ازیه دونه قرصابخوره ولی بازم بهش نساخت. خاب آورنبودن. ولی اشتهااصلا نداشت وحالت ...

خوب نگاه این بدنش نمیسازه به اون قرصا ولی معمولا فلوکستین یا اس سیتولو خوبه به دکتر بگو ببین چی میشا

خودش راکمی خیس میکندبدترازهمه هست

اشکال نداره خواهرم تا ۱۷ سالگی جیش میکرد چرا بزرگش میکنی این نیاز به اعتماد بنفس داره و این قرصا که گفتم قطعا یکیش بهش میسازه به دکتر بگو اگه فلوکستین داد سه روز یبار و اگه اس سیتولو هر روز اول باید نصف بخوره بعد کامل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علت مشکل خاهرت چی بود دقیقا

تو خواب جیش میکرد ولی خوب شد یادنه دیر هم پریود شد و تنبلی تخمدان داشت میگفتن بچه دار سخت میشه ولی سه بار باردار شد تا الان الکی یچی میگن دکترا 

چون دکتر خوب کار هر کی نیس 

چند بار پشتمو خالی کرد

اینجوری یه حس اویزون بودنه که به ادم دست میده  میدونی وقتی یکی لقمه بزگتر دهنش گیرش میاد خردش میکنه تا تو دهنش جا شه اینم حکایت ما دختراس که واقعا نباید خودمو پست کنیم مطمعن باش ولش کنی چن ماه طول میکشه وابستگیت یادت بره ولی بعدش حالت خیلی بهتر میشه 

دخترمن توی ببداری بیشترخیس میکنه. دکترهم بردمش مشکلی نداشت.

اشکال نداره بعضیا بدنشون طول میکشه تا بالغ شن اینم نوجوانه احتمالا بدن ضعیفی داره سعی بیشتر با ابراز محبت بهش اعتماد بنفس بدی براش پشتیبان بگیری که تو درسا کمکش کنه ببر ازماش خون هم بده برا ویتامین اگه براش مولتی ویتامین بگیری خوبه ولی تجربم میگه هر چقدر بهش محبت بشه خوبه چون خودم خیلی استرسی بودم تو جمع و همون قرصا که گفتم از دکتر بخواه یکیش رو تجویز کنه اگه حساس هست همون اس سیتولو رو با دوز کم مثلا ۲۰ درصد که بهش فشار نیاد بعد اگه حالت تهوع میگیره احتمالا این استرس رو معدش هم تاثیر گذاشته شاید