من از بچگی مشکل استرس و اضطراب داشتم هر وقت تو موقعیت سخت قرار میگیرم استرس کل زندگیم رو مختل میکنه اینقد این چن ماه مشکلات زیادی داشتم خوشحالی یادم رفته و امروز که خوشحال بودم یاد این چن ماه هنوز نمیذاره خوشحال باشم😔
اشکال نداره خواهرم تا ۱۷ سالگی جیش میکرد چرا بزرگش میکنی این نیاز به اعتماد بنفس داره و این قرصا که گفتم قطعا یکیش بهش میسازه به دکتر بگو اگه فلوکستین داد سه روز یبار و اگه اس سیتولو هر روز اول باید نصف بخوره بعد کامل
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینجوری یه حس اویزون بودنه که به ادم دست میده میدونی وقتی یکی لقمه بزگتر دهنش گیرش میاد خردش میکنه تا تو دهنش جا شه اینم حکایت ما دختراس که واقعا نباید خودمو پست کنیم مطمعن باش ولش کنی چن ماه طول میکشه وابستگیت یادت بره ولی بعدش حالت خیلی بهتر میشه
اشکال نداره بعضیا بدنشون طول میکشه تا بالغ شن اینم نوجوانه احتمالا بدن ضعیفی داره سعی بیشتر با ابراز محبت بهش اعتماد بنفس بدی براش پشتیبان بگیری که تو درسا کمکش کنه ببر ازماش خون هم بده برا ویتامین اگه براش مولتی ویتامین بگیری خوبه ولی تجربم میگه هر چقدر بهش محبت بشه خوبه چون خودم خیلی استرسی بودم تو جمع و همون قرصا که گفتم از دکتر بخواه یکیش رو تجویز کنه اگه حساس هست همون اس سیتولو رو با دوز کم مثلا ۲۰ درصد که بهش فشار نیاد بعد اگه حالت تهوع میگیره احتمالا این استرس رو معدش هم تاثیر گذاشته شاید