2777
2789
عنوان

چرا پسرا از کی درامرا و کی پاپرا خوششون نمیاد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 40 پست
جرررر 😂فکر کردم دختری  اره خب اکثر همجنسات دارن فشار میخورن از اینکه اینقدر دخترا ازشون خوششو ...

خوووووووب باشن ادمن بلخره دیگه  

سلام من مستر فایترم : پسر کی درامر کی پاپر و اوتا کویی و گیمرم وعاشق برنامه نویسی هک نفوذ و امنیت سایبریم
جرررر 😂فکر کردم دختری  اره خب اکثر همجنسات دارن فشار میخورن از اینکه اینقدر دخترا ازشون خوششو ...

چ ربطی ب فشار داره  مومن

#کاربر آقا    #این چجور خدایی که نه میفهمه منو نه میشه باهاش خوش و بش کنم؟!     #الله ساقی چرا گوشیش خاموشه؟!الله برسون علف...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی کم میاری و حرف منطقی رو هم نمیتونی درست جواب بدی 😂😂😂

بخند تخلیه شی 

خنده هیستریک خوبه برات 

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

خواهرام 23 27 من 17 فکر نکنم به سن ربط داشته باشه  ولی احترام به علایق و سلایق به شعور ربط دا ...

با این سن و این جور چیزا بپسندین 

عجیبههه✋️🥲.

حداقل عمو پورنگ بود ی چیزیی 😂مثل ادم میگرده

بخند تخلیه شی  خنده هیستریک خوبه برات

نمونه فردی حتی نمیتونه به علایق بقیه احترام بذاره  

سلام من مستر فایترم : پسر کی درامر کی پاپر و اوتا کویی و گیمرم وعاشق برنامه نویسی هک نفوذ و امنیت سایبریم

پسرا از همنوعاشون که خوشگل باشه بدشون میاد

شما یادتون نمیاد ده سال پیشا انقدر به جاستین بیبر فحش میدادن و مسخرش میکردن میگفتن بالا آورده پس حامله اس

خدایی قیافه و بزک دوزک برای مرد زشته مرد باید جنم داشته باشه حمایتگر باشه اینا چی ان اخه

دلتنگ خودمم 

پسرا از همنوعاشون که خوشگل باشه بدشون میاد شما یادتون نمیاد ده سال پیشا انقدر به جاستین بیبر فحش م ...

خب من که بدمم نمیاد فکرمم اینه هرکسی علایقی داره دیگه خدمم تازه هم کی درام و کی پاپرا رو دوس دارم

خب من که بدمم نمیاد فکرمم اینه هرکسی علایقی داره دیگه خدمم تازه هم کی درام و کی پاپرا رو دوس دارم

از چیزایی که گفتی معلومه روحیه هنری داری و eq ات خوبه. ولی کمتر پسری این مدلیه

اتفاقا میتونی تو درک بعضی مسائل موفق تر باشی

دلتنگ خودمم