1s_d مدیر عضویت: 1403/01/06 تعداد پست: 308 عنوان چرا پسرا از کی درامرا و کی پاپرا خوششون نمیاد؟ | مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 40 پست واقعا برام سواله با این که خدم کی درامرم و کی پاپر و هم اوتا گویی هم گیمر شوترم مث کالاف اینا ولی خب درک نمیکنم چرا خششون نمیاد سلام من مستر فایترم : پسر کی درامر کی پاپر و اوتا کویی و گیمرم وعاشق برنامه نویسی هک نفوذ و امنیت سایبریم 1403/01/08 | 18:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
1s_d مدیر استارتر عضویت: 1403/01/06 تعداد پست: 308 جرررر 😂فکر کردم دختری اره خب اکثر همجنسات دارن فشار میخورن از اینکه اینقدر دخترا ازشون خوششو ... خوووووووب باشن ادمن بلخره دیگه سلام من مستر فایترم : پسر کی درامر کی پاپر و اوتا کویی و گیمرم وعاشق برنامه نویسی هک نفوذ و امنیت سایبریم
ریدبرگ۴ عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 1075 جرررر 😂فکر کردم دختری اره خب اکثر همجنسات دارن فشار میخورن از اینکه اینقدر دخترا ازشون خوششو ... چ ربطی ب فشار داره مومن #کاربر آقا #این چجور خدایی که نه میفهمه منو نه میشه باهاش خوش و بش کنم؟! #الله ساقی چرا گوشیش خاموشه؟!الله برسون علف...
من_عشقم عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 8693 وقتی کم میاری و حرف منطقی رو هم نمیتونی درست جواب بدی 😂😂😂 بخند تخلیه شی خنده هیستریک خوبه برات آدما وقتی بیش از اندازه اصرار میکنن که یه چیزئ هستن. دقیقا همون چیز نیستن
zari_i عضویت: 1402/11/04 تعداد پست: 1599 خواهرام 23 27 من 17 فکر نکنم به سن ربط داشته باشه ولی احترام به علایق و سلایق به شعور ربط دا ... با این سن و این جور چیزا بپسندین عجیبههه✋️🥲.حداقل عمو پورنگ بود ی چیزیی 😂مثل ادم میگرده
callmeladybird عضویت: 1400/04/10 تعداد پست: 459 من به عنوان دختر خوشم نمیاد البته وقتی ۱۲ سالم بود فن بازیگرای کره ای بودم
1s_d مدیر استارتر عضویت: 1403/01/06 تعداد پست: 308 بخند تخلیه شی خنده هیستریک خوبه برات نمونه فردی حتی نمیتونه به علایق بقیه احترام بذاره سلام من مستر فایترم : پسر کی درامر کی پاپر و اوتا کویی و گیمرم وعاشق برنامه نویسی هک نفوذ و امنیت سایبریم
زن_همون_ممددمم عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 3323 پسرا از همنوعاشون که خوشگل باشه بدشون میادشما یادتون نمیاد ده سال پیشا انقدر به جاستین بیبر فحش میدادن و مسخرش میکردن میگفتن بالا آورده پس حامله اسخدایی قیافه و بزک دوزک برای مرد زشته مرد باید جنم داشته باشه حمایتگر باشه اینا چی ان اخه دلتنگ خودمم
1s_d مدیر استارتر عضویت: 1403/01/06 تعداد پست: 308 پسرا از همنوعاشون که خوشگل باشه بدشون میاد شما یادتون نمیاد ده سال پیشا انقدر به جاستین بیبر فحش م ... خب من که بدمم نمیاد فکرمم اینه هرکسی علایقی داره دیگه خدمم تازه هم کی درام و کی پاپرا رو دوس دارم سلام من مستر فایترم : پسر کی درامر کی پاپر و اوتا کویی و گیمرم وعاشق برنامه نویسی هک نفوذ و امنیت سایبریم
زن_همون_ممددمم عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 3323 خب من که بدمم نمیاد فکرمم اینه هرکسی علایقی داره دیگه خدمم تازه هم کی درام و کی پاپرا رو دوس دارم از چیزایی که گفتی معلومه روحیه هنری داری و eq ات خوبه. ولی کمتر پسری این مدلیهاتفاقا میتونی تو درک بعضی مسائل موفق تر باشی دلتنگ خودمم
زن_همون_ممددمم عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 3323 منم نوجوونی اهل این چیزا بودم. تجربه خوبیه ولی یه جا به بعد آدم میفته تو واقعیت این چیزا یادش میره دلتنگ خودمم
بلوند_طلایی عضویت: 1403/01/05 تعداد پست: 453 خدایی چه مسائل مزخرفی کاربر پسر🔵 (داماد اجنه) از قبیله بنی الدهمان هستم 🤗