2777
2789
عنوان

شوهر من خیلی بدبخته+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2438 بازدید | 70 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط ی چیزی میفههمم   اینکه. کسی ک خودشو دوست نداشته باشه از دوست داشتن بقیه هم زود خسته میشه 

ی نکته هم واسه تو ک هرگز از پولی ک تو حساب خودشه و روش حساب میکنه . براش هدیه نگیر 

فوقش با خودش بری بخری باز بهتره 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

نه شوهر من اینطوری نیست  الان رفتم کمدمو نگاه میکنم من کلللییییی لباس اون فقط چند دست

اینجوری که بده بهش بگو دوست دارم به خودت برسی 

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

خب پس چی

محبت .احترام.

الان مریضِ هواشو داشته باش ،ماساژش بده .غذای جدا براش بپز 

از سرکار میاد نزار هیچ کاری کنه بگو تو خسته ای 

هر چیزی که دوست داره هر کاری که دوست داره براش انجام بده 

خودت زنشی بهتر میدونی دیگه

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

فقط ی چیزی میفههمم   اینکه. کسی ک خودشو دوست نداشته باشه از دوست داشتن بقیه هم زود خسته میشه&nb ...

اخه از کجا بیارم پول منننن🥺🥺

به اون باشه ۱۰۰ سال گوشیشو عوض نمیکنه