2777
2789
عنوان

میکروب معده😥

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 21 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرتون رفلاکس و سوزش گلو میتونه از همین میکروب معده باشه؟؟؟

بله اگر هلیکو باکتر دارید دقیقا مال اونه و درمان میکنید خوب میشید مشکل گوارشی تون از اعصاب نیست از هلیکوباکتره عزیز... ایشالله با همین درمان خوب خوب میشید 

بله اگر هلیکو باکتر دارید دقیقا مال اونه و درمان میکنید خوب میشید مشکل گوارشی تون از اعصاب نیست از ه ...

ممنون...تو رو خدا تو این شبای عزیز دعا کنین...خیلی محتاجم به دعا به خاطر اضطراب و استرسی که برای کوچکترین موردی میکشم

ممنون...تو رو خدا تو این شبای عزیز دعا کنین...خیلی محتاجم به دعا به خاطر اضطراب و استرسی که برای کوچ ...

برای منم دعا کن عزیرم منم درگیر اضطرابم و معده ام هم درگیره ولی هلیکو اینا من ندارم من اعصاب و پانیک زده به معده ام منم مثل بلا دچار پانیک شدم  😪... محتاجم به دعا... نگران نباش هلیکوباکتر چیز خاصی نیست درمان میکنی خوب میشه درد معده و ریفلاکستم از این باشه کلا با داروهای گوارشی خوب میشه... ایشالله هم شما و هم من در کوتاهترین زمان ممکن شفا پیدا کنیم 🙏 فقط به بیماری فکر نکن این بهترین کار است ایشالله هلیکو را درمان میکنی اضطرابتم از بین می رود شاید اضطرابت مال هلیکوباکتر باشه کلا 😅

برای منم دعا کن عزیرم منم درگیر اضطرابم و معده ام هم درگیره ولی هلیکو اینا من ندارم من اعصاب و پانیک ...

دعا کن داروهای اعصاب. آسنترا منم از پانیک و درگیری گوارشی خلاص کنه و برگردم به حالت قبل... آسنترا را با مشورت دکتر گوارشت ادامه بده فکر نکنم ضرری داشته باشه ایشالله اضطرابتم کاهش می دهد