2777
2789
عنوان

هلیم خونگی

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااا

تو مشهد با قیمه میخورن

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

وای ریگ بهمم ریختی بسه😂😂

یه جا هم شنیدم نخود میزنن تازه🤣🤣🤣🤣

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

جدا گذاشتم با گوشت بپزه که بوی گوشتو بگیره، خب گوشت تنها رو میذاری بپزه؟؟؟

اگه گوشت گوسفندی بود آره تنها بزار بپزه بعد بلغور رو جدا بپز ،بعدش گوشت رو ریش ریش کن اضافه کن به بلغور و هم بزن،ولی اگه مرغ باشه با همون بلغور میپزه بعدش دربیار استخوناش رو جدا کن گوشت رو ریش ریش کن دوباره به بلغور اضافه کن و خوب هم بزن تا له بشه

هلیوم اینطوری نوشته میشه    

اره ، روش صحیحش اونطوریه . استاد شیمی ما گاهی هلیم هم مینوشت ازونجا من یادم مونده

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
اههههه

به عکس العمل شما خندیدما خدایی نکرده کسی فک نکنه اونارو مسخره کردم 

چون من خودم حلیم و با نمک میخورم اونایی که با شکر میخورن مسخره ام میکنن