2777
2789
هیچی دیگ با اتوبوس لباس فرستادیم براش شهری ک سربازی بود.کارت تلفن ک اون زمانا باید میخریدی شارژی نبو ...

اونوقت مثلا همین چیزایی که واسش آماده کردی که ببره باید بدی خودش همون موقع ببره یا بفرستی براش؟

وای پس چی میشه  یکم در مورد تماس و حرف زدن و اینا میشه بگید

من فقط طبق تعریف برادر همسرم تا اینجا مطلع هستم عزیزم

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد چکار کردید؟ راستی چجور زنگ میزنن؟من میتونم کارت براش شارژ کنم؟ یکم در این مورد توضیح بدین مم ...

عشقم هر چی دلت خواست میتونی بزاری منم شوهرم تازه خدمتشو تموم کرده 

همه چی گذاشته بودم براش 

نودل کیک بیسکویت خیلی بزار براش 

خیلیاشو اونجا میدزدن چند باری کیف شوهرمو زده بودن ولی من باز میزاشتم ک اونجا نمونه درضما خودشون میتونین هفته ای ی بار مرخصی شهری بگیرن همه چی بخرم از بیرون واسه خودشون 

بله گلم کارت میدن هر کسی می‌تونه با شماره کارت ک میده بهت کارتشو شارژ کنه 

همیشه هم میتونه زنگ بزنه بهتون 

شوهر من مرزبانی بود سلماس خیلی سختش بود انشالله همه سربازا زودی تموم کنن این دوران سخت رو برگردان پیش خانواده هاشون ❤️

متأهل💍
عشقم هر چی دلت خواست میتونی بزاری منم شوهرم تازه خدمتشو تموم کرده  همه چی گذاشته بودم براش&nbs ...

مرسییییییی ازتون

خب کیفشا اگه بدزدن اونوقت چکار کنم چطوری دوباره براش چیز بزارم و بهش بدم؟

عشقم هر چی دلت خواست میتونی بزاری منم شوهرم تازه خدمتشو تموم کرده  همه چی گذاشته بودم براش&nbs ...

خیلی سخته دارم میمیرم دو سه هفته ای اعزام میشه😭🥺

میشه درخواستمو قبول کنید من هروقت سوالی داشتم ازتون بپرسو

بله دکمه ای باطریشو درمیاره گوشی رو تحویل میده روزای زوج زنگ میزنه

برای شوهر من نمیزاشتن شوهرم گوشی شو میبرد ولی اونجا تحویل میداد وقتی میمود مرخصی تحویل می‌گرفت در همین حد ولی چون متاهل بود روزی ۱ بار زنگ میزد بهم با تلفن اونجا 

متأهل💍
مرسییییییی ازتون خب کیفشا اگه بدزدن اونوقت چکار کنم چطوری دوباره براش چیز بزارم و بهش بدم؟

کجا افتاده خدمتش و خودتون کدوم شهرین؟

من با پست می‌فرستادم بهش میتونی با پست بفرستی یا میتونی بری دیدنش اونجا بدی بهش 

خودشم می‌تونه مرخصی شهری بگیره از بیرون هر چی خواست بخره زیاد لوسش نکن 🤦🏼‍♀️😁

متأهل💍
کجا افتاده خدمتش و خودتون کدوم شهرین؟ من با پست می‌فرستادم بهش میتونی با پست بفرستی یا میتونی بری د ...

هنوز نرفته کارای سربازی رو بکنه قراره صبح زود بره پلیس+10 و کاراش دیگه بکنه،چقدر طول می‌کشه تا اعزام بشه یعنی؟

مرسییییییی ازتون خب کیفشا اگه بدزدن اونوقت چکار کنم چطوری دوباره براش چیز بزارم و بهش بدم؟

کیفاشونو نمی دزدن ک وقتی شوهرم می‌رفت پست بده از کیفش برمیداشتن حتی ساعتشم برداشته بودن یادگاری بود از دوران دوستمون قیمتی هم بود برداشته بودن چیز های قیمتی و مهم رو نزار چون از کیفش برمیدارن پول نقد رو هم برمیدارن 

متأهل💍
کیفاشونو نمی دزدن ک وقتی شوهرم می‌رفت پست بده از کیفش برمیداشتن حتی ساعتشم برداشته بودن یادگاری بود ...

وای میگما کیفی نیست که من براش بخرم و قفل داشته باشه؟😂

خیلی سخته دارم میمیرم دو سه هفته ای اعزام میشه😭🥺 میشه درخواستمو قبول کنید من هروقت سوالی داشتم از ...

اره سخته ولی میگذره ناراحت نباش درکت میکنم شب و روز من فقط گریه گریه بود بخدا

ولی گذشت انشالله سالم و سلامت بره و برگرده 

اره عزیزم هر سوالی داشتی بپرس❤️

متأهل💍