2733
2739
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷



2742
اخه ما همیشه کبابش میکنیم مشکلی پیش نمیاد که

عزیزِ جان

بافت قلب اون هم در گوساله و گاو بسیار سفت و ماهیچه ماننده

هضمش برای هر کسی اسون نیست

شما کباب میکنید یعنی پخت نیمه انجام میشه

تو گوشت چرخکرده حالت پخت کامل و بسیار برای معده ازار دهنده میشه

باز هم هر طور صلاح میدونید

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
ممنون حالا اون حالت کبابی بهتره یا پخت کامل؟؟

چون تو حالت کبابی گوشت گرم اسنفاده میشه به طبع هضمش بهتره

اما همونم زیاده روی نکنید برا معده مصر هست

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
2740
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687