برای اینکه ارد گلوله ای نشه داخلش باید قبل از اینکه بزاری روی شعله کاملا هم بزنی تا ارد و شکر و شیر کامل حل بشه بعد بزاری روی شعله تا ب قوام برسه
اینکه بیسکوییت کم بوده و مواد شیریت زیاد بوده خب بهتر بود ک ب نسبت بیسکوییتت مواد شیری میریختی
الان ممکنه یکم دسرت شل بشه و برش تمیز نخوره
اگه هم مدت بیشتری توی یخچال بزاری ممکنه سفت تر بشه و شاید بهتر برش بخوره
برای ژله هم اول یکم ژله رو بزار توی یخچال تا یکممم سفت بشه
زیاد نه ها فقط یکم ک از حالت روان دربیاد بعد بریز روی موادت