If you want to destroy me, do so with caution, because if your arrow misses, mine won't miss🎲...♞⚜“When I set the rules, the outcome is already decided... I don’t compete; I am the standard.”⚜♞
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
شیطونه میگه عکس هایی که تو تاپیک اخر خودم گذاشتم دوباره اینجا همبزارم 🤣🤣🥰🥰بیکارمقشنگ🤣🤣🤣🤣
شیطونه میگه عکس هایی که تو تاپیک اخر خودم گذاشتم دوباره اینجا همبزارم 🤣🤣🥰🥰بیکارمقشنگ🤣🤣🤣🤣
امضات و من عاشقشم خیلی قشنگه
If you want to destroy me, do so with caution, because if your arrow misses, mine won't miss🎲...♞⚜“When I set the rules, the outcome is already decided... I don’t compete; I am the standard.”⚜♞
بعدا خود همین خانمها پشیمون میشن وقتی زیاد بشن بعدم میگن نی نی یارا چکار میکنن انقدر مردا زیاد شدن ولی من یه نفرم مگه چکار میتونم کنم شما که زیادین باید مخالفت کنین و اجازه ی حضور تو هر تاپیکی به اقایون ندین