2777
2789
تو دیگه چرا؟🤔🤔😂😂

سخنان گهر بار منو ترجمه کرد برات😂

If you want to destroy me, do so with caution, because if your arrow misses, mine won't miss🎲...♞⚜“When I set the rules, the outcome is already decided... I don’t compete; I am the standard.”⚜♞

سخنان گهر بار منو ترجمه کرد برات😂

نقش‌ مترجم و ایفا کردم 😂

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو دیگه چرا؟🤔🤔😂😂

ترجمه کردم واست🤣🤣🤣🥰

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
وقتی به اقایون رو میدین عکس میذاره مخالفت نمی کنین اخرش هم اینطوری توهین میکنه بعدم انقدر زیاد میشن ...

اکثرا خانما طرفداریشون میکنن، خیلی زیاد شدن مردا

❤️دنیام پسرام❤️
🤣🤣❤

شیطونه میگه عکس هایی که تو تاپیک اخر خودم گذاشتم دوباره اینجا هم‌بزارم 🤣🤣🥰🥰بیکارم‌قشنگ🤣🤣🤣🤣

شیطونه میگه عکس هایی که تو تاپیک اخر خودم گذاشتم دوباره اینجا هم‌بزارم 🤣🤣🥰🥰بیکارم‌قشنگ🤣🤣🤣🤣

امضات و من عاشقشم خیلی قشنگه

If you want to destroy me, do so with caution, because if your arrow misses, mine won't miss🎲...♞⚜“When I set the rules, the outcome is already decided... I don’t compete; I am the standard.”⚜♞

اکثرا خانما طرفداریشون میکنن، خیلی زیاد شدن مردا

بعدا خود همین خانمها پشیمون میشن وقتی زیاد بشن بعدم میگن نی نی یارا چکار میکنن انقدر مردا زیاد شدن ولی من یه نفرم مگه چکار میتونم کنم شما که زیادین باید مخالفت کنین و اجازه ی حضور تو هر تاپیکی به اقایون ندین

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar