2777
2789
عنوان

آقایون سایت بیان جواب بدن❌❌❌❌❌❌❌❌❌

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 48 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت چه انتظاری از شوهرت داری؟ 

من انتظار دادم درکم کنه و نیازهای زنانه از جمله محبتو بشناسه

فیزیکی و کلامی محبت کنه

خوش تیپ و قد بلند باشه

پولدار باشه

کمکم کنه تو کار خونه

پیشرفت کنم باهاش 

استقلال مالیمو لطمه نرنه بهش

وفادار و پایه و خوش اخلاق

اهل سفر

و...

🤣🤣🤣🤣 زنا پیچیدن کلا

من اگه مورد 3 رو انجام ندم زندگیمون تعطیل میشه یه قرون پول نمیده بداخلاق و کلن به فنا میریم اما انجامش بدم تمام زندگیشم بهم میده و فوق خوش اخلاق و عالی میشه

💙🌺💙

خب بگین بدونیم

من بخوام بگم 

به اولین چیزی که خیلی دقت میکنم ارتباط با خانواده خودش هست و احترامی که ببین اوناست

بعدم احترامی که به خانواده من قراره بزارن یا بهتره بگیم باید بزاره

از این دید بهش نگاه میکنیم که احترام متقابلی که برای خانواده هامون میزاریم درواقع احترام به خودمونه

خوش اومدین خانم پولی🤣🤣❤

قربون شما🤣🤣

سال ها خودتو عذاب میدی ‏تا در نگاه دیگران بالا بری ‏بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی ‏میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی ‏و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی ‏که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن ‏لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی

و به نظرم کسی باشه که همیشه همراه توعه حس ارامش و وفاداری رو بهت بده اما نه با تعصب کسی باشه که تو اون مسیری که خودت انتخابش میکنی همراه تو باشه و ازت مراقبت کنه نه مسیر امنی رو به زور بهت تحمیل کنه

من انتظار دادم درکم کنه و نیازهای زنانه از جمله محبتو بشناسه فیزیکی و کلامی محبت کنه خوش تیپ و قد ...

امیدوارم پیدا بشه

نازد به خودش خدا که حیدر دارد   دریای فضائلی سراسر دارد.
مگه خانوما چی مد نظرشونه

خانوما هیچ انتظاری ندارن 

ب جز اینکه وقتی ی کاری میکنن ازشون قدر دانی بشه

همیشه پشت زنشون باشن❤️

من خودم راضیم از همسرم چون بهش میگم اونمم کارایی ک دوست دارمو و انجام میده 

ولی دور و بریام میشنومم ک میگن ما هرکاری واسه شوهرمون کردیم اخرمم میگف خواستی انجام ندی ! 

یا در اخر خیانتت میکنن بهشون .