2777
2789
عنوان

چرا یه پسر....؟

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 29 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس چرا مدعی هست ازم خوشش میاد

دروغ میگه اگه میخواستت میومد جلو 

پسرا وقتی یه دختر رو بخوان حتی حاضرن با کل خانوادشون هم دعوا کنن 

دیدم که میگم

با همه جور آدمی بگرد ولی شبیه نشون نشو 
مطمئنم متاهل نیست . خسیس چرا؟

بعضیا دلشون نمیاد خرج کنند یا گیر طرف بیفتند یک گوش مفت پیدا می‌کنند باهاش وقت بگذرونن

این پسر پست ترین موجود هست که احساسات شما را درگیر کرده 

ته این رابطه یک جدایی دردناک برای شماست همین الان خودت بکش کنار 

می‌دونم نمیری ولی یک روز به حرفم می‌رسی

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿
چرا گدا

چون اگه ببرتت بیرون باید خرجت هم بکنه

و گداس و نمیخواد واسه دختری که تو آب نمکه خرج کنه

استهلاک داره براش

ب....رین بهش

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

چون اگه ببرتت بیرون باید خرجت هم بکنه و گداس و نمیخواد واسه دختری که تو آب نمکه خرج کنه استهلاک دا ...

میدونی تو درددلاش از دختر هایی که باهاش هستن و بودن میگفت . انگار من یه دوست معمولی ام براش و از اونا میگفت ... و جالبه من یکبار گفتم خوشم میاد برای همه ی این عتیقه ها وقت گذاشتی بجز من . اونم گفت خب شاید تو عتیقه نبودی (یعنی مثلا تو فرق داری با همه )

و بخاطر رابطه جنسی برای بقیه خرج میکرده اما من کسی نبودم که باهاش رابطه جنسی داشته باشم.

بعضیا دلشون نمیاد خرج کنند یا گیر طرف بیفتند یک گوش مفت پیدا می‌کنند باهاش وقت بگذرونن این پسر پست ...

الان جداییم و بلاکم کرده 

اما میترسم باز دلم بلرزه 

چرا میگی پست ترینه؟ چون من مظلومم هستم ؟

میدونی تو درددلاش از دختر هایی که باهاش هستن و بودن میگفت . انگار من یه دوست معمولی ام براش و از اون ...

خب حسابی زبل هم تشریف داره ایشون

فکر کنم خودت روش کراشی آره؟

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

اه خب خیلی خوشم میومد ازش  الان کمتر شده ولی هنوز هست حسم  خیلی زبون داره

محلش نده

چون پسری که دختریو حتی یه ذره دوست داره دلش میخواد زود به زود ببینتش

بخوای یا نخوای رابطتون قطع میشه یه روز

پس خودتو بکش بیرون

الان جداییم و بلاکم کرده  اما میترسم باز دلم بلرزه  چرا میگی پست ترینه؟ چون من مظلومم هس ...

حست که طبیعی هست 

دلتنگی و لغزش هم اثرات همون ارتباط احساسی که بینتون شکل گرفته هست 

بحث مظلومیت شما نیست 

موضوع اینه که این رابطه تنها عواطف شمارا درگیر کرده 

و شما آسیب میبینید

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿