2821
2789
عنوان

خیلی زشتم😪😪

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 41 پست
پیشونی بلند و برجسته،سر بیضی شکل،بینی دراز و گوشتی ،رقص زشت بنظرت خوشگلم😪

شاید بتونی با یسری تغیر خوشگل تر بشی

مثلاً مدل مو و استایل تو تغییر بدی

با ارایش رنگ و لعاب بدی به صورتت

ولی اعتماد بنفس خیلییی مهم تره

بنظرم روتین پوستیم حتما داشته باش

یه مدت پول جمع کن بتونی وسایلشو بخری

بازم میگم اعتماد بنفس از همه چیز مهم تره

بعدشم زیبایی تو به یه رقص بند نیست 

همچیزم فقط ظاهر نیست

ولی خب هیچکس زشت نیست و هرکسی زیبایی های خودشو داره

☀️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شاید بتونی با یسری تغیر خوشگل تر بشی مثلاً مدل مو و استایل تو تغییر بدی با ارایش رنگ و لعاب بدی به ...

😔بینیم‌ کجه میترسم عمل کنم کجیش بیشتر ب چشم بیاد،پیشونی و فرم صورت هم ک نمیشه کاریش کرد

😔بینیم‌ کجه میترسم عمل کنم کجیش بیشتر ب چشم بیاد،پیشونی و فرم صورت هم ک نمیشه کاریش کرد

پیشونی و فرو صورت با مدل مو درست میشه احتمالا

عمل هم کنی نه چرا کجیش بیشتر به چشم بیاد، تحقیق کن و یه دکتر خوب پیدا کن

من دیدم کسایی که دماغشون کج بودن عمل کردن اوکی شده

ولی سعی کن عصاب خودتو زیاد برای اینجور چیزا خورد نکنی و خیلی اهمیت ندی،و سعی کنی درستشون کنی💓

منم تا یکی دوسال پیش از خودم متنفر بودم خودمو تو اینه نگاه نمیکردم ولی یسری تغیرات تو خودم ایجاد کردم و اعتماد بنفسمو بالا بردم که باعث شد الان یکوچولوهم که شده خودمو دوست داشته باشم ،حداقل ظاهری

☀️
پیشونی و فرو صورت با مدل مو درست میشه احتمالا عمل هم کنی نه چرا کجیش بیشتر به چشم بیاد، تحقیق کن و ...

اره با شال فرم صورتم بهتره چون موهام کج میزنم ولی با محلی چون فرق میزنم زشت میشم

اره با شال فرم صورتم بهتره چون موهام کج میزنم ولی با محلی چون فری میزنم زشت میشم

خب ببین کدوم مدل مو بیشتر به صورتت میاد همونو بزن

یکم تو اینستا و پینترست بگرد ببین چه استایل و مدل مو و نمی‌دونم چه چیزی ترنده و خوشت میاد برو انجامش بده

خودم چندماه پیش یه مدل مو دیدم تو اینستا رفتم اونجوری کوتاه کردم خیلی خوب شد

☀️
خب ببین کدوم مدل مو بیشتر به صورتت میاد همونو بزن یکم تو اینستا و پینترست بگرد ببین چه استایل و مدل ...

من ترکم عزیزم، اکثرا فرق میزنن با لباس محلی،کج و اینا زیاد نمیاد،مجلسی نمیپوشیم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792