maaaahh مدیر عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 3419 عنوان تراز قلمچیی🥲😭😭😭😭😭😭😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 28 پست ترازمشده ۴۷۰۰ دلممیخاد خودکشی کنم اینقدر درس میخونمتهشش هیچچچچی😭😭😭 رشتم انسانیه همه جای ایران سرای من است💚🦁❤️ 1403/01/07 | 17:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ریدبرگ۴ عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 1075 ۴۶۰۰😭😭😭اصلا همش تو ۴۰۰۰ موندم چقد تست میزنی؟ #کاربر آقا #این چجور خدایی که نه میفهمه منو نه میشه باهاش خوش و بش کنم؟! #الله ساقی چرا گوشیش خاموشه؟!الله برسون علف...
_دخی_ عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 3340 من شدم ۵۸۰۰ خیلی اومدم پایین ۶۵۰۰ بودم یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
roz_meshkii عضویت: 1400/08/10 تعداد پست: 12672 چارهزارباپنج هزارفرقی نداره توقبولی هیچکدوم خوب قبولی نمیدن
maaaahh مدیر استارتر عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 3419 اگه معدلت خوبه برنامتو بزار برای فرهنگیان 🫠نمیدونمفرهنگیاندلمنمیخاد همه جای ایران سرای من است💚🦁❤️
mahack عضویت: 1401/10/28 تعداد پست: 1313 😭دیگنمیخام درس بخونم خیلی ناامید شدم با اینمخ هیچینمیشم چقد منیییی
itsmetannaz عضویت: 1403/01/05 تعداد پست: 30 🫠نمیدونمفرهنگیاندلمنمیخاد نه بنظرم ناامید نشو عزیزکم ببین امسال گُله کنکورای سالای اخیره دگه هیچ سالی پیش نمیاد بتونی مثل امسال قبول شیتو حتی معدل عالی داشته باشی و بری کنکور هیچی نزنی پیراپزشکی خوب قبولی حالا فک کن دوازدهمو فقط جوری خونده باشی بری تو کنکور فقط دوازدهمو جواب بدی ببین چی میشه
itsmetannaz عضویت: 1403/01/05 تعداد پست: 30 نه بنظرم ناامید نشو عزیزکم ببین امسال گُله کنکورای سالای اخیره دگه هیچ سالی پیش نمیاد بتونی مثل امسا ... بنظرم مباحث مهمه پر تستو بخون از پایه و دوازدهم و همونطور که دوستان گفتن به ترازای قلم چی توجه نکن
shamiimmm عضویت: 1398/04/12 تعداد پست: 2346 سوالا خیلی سخت بودکلا تقلب هم که زیاد میشهنا امید نشو تا اخرین نفس بخون مطمین باش تلاشات به بطالت نمیرهکنکور خیلی استاندارتر از این ازمون ازمایشی هاست
shamiimmm عضویت: 1398/04/12 تعداد پست: 2346 نه بنظرم ناامید نشو عزیزکم ببین امسال گُله کنکورای سالای اخیره دگه هیچ سالی پیش نمیاد بتونی مثل امسا ... چرا اینو میگید عزیزم؟چه مزیتی داره کنکور امسال؟
زن_ادیسون عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 12880 نه بنظرم ناامید نشو عزیزکم ببین امسال گُله کنکورای سالای اخیره دگه هیچ سالی پیش نمیاد بتونی مثل امسا ... چرت نگو انصافا چرا سر درگمش میکنی؟؟کدوم عقل سالمی میگه بری کنکور هیچی نزنی فقط معدل خوب داشته باشی پیرا قبولی ؟از خودتون نگید خواهشا مگه مسخره بازیه کاش اینطور بود والا نام کاربری فانه شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد 7
itsmetannaz عضویت: 1403/01/05 تعداد پست: 30 چرت نگو انصافا چرا سر درگمش میکنی؟؟ کدوم عقل سالمی میگه بری کنکور هیچی نزنی فقط معدل خوب داش ... 😐😐😐😐😐😐دکترکنکور امسال ۵۰ درصد نهایی ۵۰ درصد کنکور از خودمم نگفتم برو ی ذره فکر کن بعد بیا
itsmetannaz عضویت: 1403/01/05 تعداد پست: 30 چرا اینو میگید عزیزم؟ چه مزیتی داره کنکور امسال؟ عزمزم من اینو از خودم نگفتم خودمم کنکوریم وقتی معدل ۲۰ شه و نهایی ۵۰ درصد باشه و کنکور هم ۵۰ درصد و ازونجایی که معدل نهایی ۲۰ شده یعنی ۵۰ درصد از ۱۰۰ درصدش حله کنکور امسال با کنکورای سالای قبل فرق داره😐
shamiimmm عضویت: 1398/04/12 تعداد پست: 2346 عزمزم من اینو از خودم نگفتم خودمم کنکوریم وقتی معدل ۲۰ شه و نهایی ۵۰ درصد باشه و کنکور هم ۵۰ ... اره عزیزم درستهولی میگن واسه فارغ التحصیلا تراز هزار تا پایینترهبا این تفاسیر خیلی دلمون به نعدل خوش نیس🥲شما هم اینو شنیدین؟عجیبه برام چرا با وجود ترمیم باید تراز متفاوت بده…