2777
2789
عنوان

شوهرم هیزع

| مشاهده متن کامل بحث + 2459 بازدید | 103 پست
تحمل میزنی ینی چی

تهمت

خورشید به ماه گفت : جایمان را عوض کنیم ؟ ماه گفت : آیا میتوانی طاقت بیاری برای کسانی که شب ها گریه میکنند ؟ خورشید گفت : آیا میتوانی افکار کسانی را تحمل کنی که برای گریه کردن منتظر شب میمانند ؟ ️ 🖤 بیخیال قضاوت ها!! این مردم در چیستی زندگی خودشان هم مانده اند اگر به حرف این ها اهمیت بدهی هرکس برایت حکمی صادر می کند گوش هایت را بگیر توی لاک خودت بمان و برای خودت زندگی کن️ 🖤 وقتی قلبی رو عاشق خودت کردی... وقتی وجودی رو به خودت وابسته کردی... وقتی نفس های یکی رو به نامت زدی... وقتی وجودی رو به خودت گره زدی... فقط امانت دار خوبی باش...! ترکش نکن،تنهاشم نزار اگبری وتنهاش بزاری چه با خدافظی،چه بی خدافظی،میمیره،بخدا میمیره... نه اینکه نفسش قطع بشه،نه... احساسش میمیره،مرگ احساس یه آدم بدترین مرگدنیاست...️

۲ سال عقد موندیم ولی اصلا یادم نیس اون زمان نگا می‌کرد یا نه شاید هم من چیزی نمیگفتم اون موقع ۱۳ سا ...

میدونم ربطی نداره به موضوع

دختر من ۱۲ سالشه دورتا دور تختش پر از عروسکه

چطوری تو اون سن ازدواج کردی اخه؟🤦🏼‍♀️

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بذار نگاه کنه چیکارش داری

به چی نگاه کنه وقتی خودش زن داره  چشمشون کور شه هیزا

خورشید به ماه گفت : جایمان را عوض کنیم ؟ ماه گفت : آیا میتوانی طاقت بیاری برای کسانی که شب ها گریه میکنند ؟ خورشید گفت : آیا میتوانی افکار کسانی را تحمل کنی که برای گریه کردن منتظر شب میمانند ؟ ️ 🖤 بیخیال قضاوت ها!! این مردم در چیستی زندگی خودشان هم مانده اند اگر به حرف این ها اهمیت بدهی هرکس برایت حکمی صادر می کند گوش هایت را بگیر توی لاک خودت بمان و برای خودت زندگی کن️ 🖤 وقتی قلبی رو عاشق خودت کردی... وقتی وجودی رو به خودت وابسته کردی... وقتی نفس های یکی رو به نامت زدی... وقتی وجودی رو به خودت گره زدی... فقط امانت دار خوبی باش...! ترکش نکن،تنهاشم نزار اگبری وتنهاش بزاری چه با خدافظی،چه بی خدافظی،میمیره،بخدا میمیره... نه اینکه نفسش قطع بشه،نه... احساسش میمیره،مرگ احساس یه آدم بدترین مرگدنیاست...️

میدونم ربطی نداره به موضوع دختر من ۱۲ سالشه دورتا دور تختش پر از عروسکه چطوری تو اون سن ازدواج کرد ...

والا مادرم داد خودم راضی نبودم😔

🌚ایــن جا را خــراش بـده   ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒             تا امـضامـو ببیـنیـے😐
اره

چقد سنت کم بوده

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

یعنی چی آخه؟ نکنه مرد هستی خودت؟ وگرنه هیچ زنی خوشش نمیاد از این حرکت

اره من خیلی ناراحت میشم حرصم میاد با اینکه من از لحاظ چهره و هیکل از خودش سر م

جمع نبندین همه مردا مثل هم نیستن عزیزم

هستن عزیزم‌  مرد از راه دیدن ارضا روحی میشه بعضی مردها معتقد هستند ک سرشون رو میندازن پایین ک اونام ب اعتراف خودشون کار سختیه،،

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

خاکتوسرش

تو خنکی اونور بالشتی، چایی بعدکاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پاییزی، بوی کتابای نویی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی ، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی. تو بوی رنگی؛ تو بوی چوبی؛ تو بوی کتابی؛ تو ترکیب قشنگ خاک و بارونی؛ تو مثل ته دیگ ماکارونی؛ ترکیب خفن نون و پنیر خامه ای و سبزی؛ تو مثل یه آسمون آبی با ابرای تیکه تیکه شده ای؛ تو به اندازه نوازش انگشت رو کلیدای پیانو قشنگی؛ تو مثل یه مسافرت با رفیقایی؛ به اندازه اهنگ مورد علاقم بهم ارامش می‌دی؛ تو مثل هر چی حس خوبه تو زندگی منی، تو همه قشنگی های زندگی واسه منی(لامخاطب)   خلاصه که کاربری غروب سیزده بدرتونم،قبل ترها به دلایل نامشخص تعلیق شدم و به نشانه قهر یک سالی نیومدم سایت  خواستگار ناقص العقلم پادرمیونی کرد و این شد که دوباره عضو شدم  
من ک زنم نگاه میکنم چ برسه مردا.بزار نگا کنه اهمیت نده

مردی ک سالم هست و هیز نیس چرا آخه چشمش دنبال این و اون باشه بنظرم عادی نیس