2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه کاری کردی؟تانتخاب اشتباه برای ازدواج؟

هشت سال عمرم پای ی عشق یکطرفه گذاشتم آخرش اون رفت ازدواج کرد وخوشبخت شد ومن سنم بالا رفت وتوخونه بابام موندم حالا هم به چشم ی آدم مزاحم واضافه نگام میکنن همه خواستگارامو بخاطر اون رد کردم حالا بدبختیم را دارم میکشم حتی خانوادم پارسال میخاستن به ی معتادمطلقه شوهرم بودن با بدبختی تونستم ن بگم نمیدونی چه روزگاری دارم ی چشم اشکه ی چشم خون فقط مرگ میتونه نجاتم بده

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

میشه بدونم چه اشتباهی؟

همین الان تو تاپیکت واسه ی نفر گفتم میتونی بخونی عزیزم

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

چند سالتونه عزیزم

ماه دیگه میشم 32 ساله

هشت سال عمرم پای ی عشق یکطرفه گذاشتم آخرش اون رفت ازدواج کرد وخوشبخت شد ومن سنم بالا رفت وتوخونه باب ...

چرا می خوای زندگیت بدون اون ،شخص اینجوری حیف و میل کنی 

حیفه شما نیست ،حتی در شرایط سخت ،خودت نباز 

برای زندگی بهتر بجنگ

😐🤷🏻‍♀️
من خودم ۳۳ ازدواج کردم تازه فکر میکردم زوده باور کن اصلا دیر نیست

کاش میشد اینا را گفت اما متاسفانه خواستگار خوب نیس اونا هم که خوبن تا سن را میفهمن دیگه حرفی نمیزنن اجازه کاررفتن هم ندارم ی دستم تسبیح ی دستم قرآن سرم به سجده که خدایا قسمت من را هم برسون اما خبری نیس که نیس 

چرا می خوای زندگیت بدون اون ،شخص اینجوری حیف و میل کنی  حیفه شما نیست ،حتی در شرایط سخت ،خودت ...

اون شخص منا بدبخت کرد ورفت خودش خوشبخت شد ومن کم کم شدم ی آدم افسرده که تو خونه پدرش جایی نداره واسه خودم باید عذا بپزم باید کلفتی کنم تا باهام کنار بیان زندگیم نابود شد

ماه دیگه میشم 32 ساله

عزیزم ۳۲ سال سنی نیست خیلیا هستن سنشون از شما بیشتره و هنوز ازدواج نکردن مثل شما هم اینقد ناامید نشدن 

اون آدمی که شما ۸ سال عمرتونو پاش گذاشتید و رفت لیاقت شما رو نداشت شما هم به جای فکر کردن به خودکشی به خودتون برسید نه اینکه افسردگی بگیرید سعی کن مستقل بشی نمیگم ازدواج بده ازدواج با آدم درستش خوبه ولی اونطوری که تو مجردی فکر می‌کنیم اگه ازدواج کنیم بی مشکل میشیم نیست

زندگی متاهلی هم خیلی مشکل داره 

عزیزم ۳۲ سال سنی نیست خیلیا هستن سنشون از شما بیشتره و هنوز ازدواج نکردن مثل شما هم اینقد ناامید نشد ...

به خانوادم گفتم سرکار میخام برم گفتن غلط میکنی گفتم ی خونه کوچیک هم شده واسم بگیرین تا مستقل زندگی کنم گفتن حرفشم نزن گفتم خدایا جونمو بگیر دیگه تا راحت بشم فقط با تمام عظمتش نگاهم میکنم

اون شخص منا بدبخت کرد ورفت خودش خوشبخت شد ومن کم کم شدم ی آدم افسرده که تو خونه پدرش جایی نداره واسه ...

خودت هم میگی یک طرفه بود ،پس مسبب اصلی خودت هستی 

حالا با سرزنش چیزی حل نمیشه 

چرا خونه پدر جایی نداری ،اونا معظفن شمارو تحمل کنن

وقتی به زندگیت همچین دیدگاهی داری و خودت تموم شده می بیینی ،به دیگران جزات هر نوع رفتاری میدی

فکر می کنی خونه شوهر گل و بلبله، نه عزیزم از این خبرا نیست

😐🤷🏻‍♀️