2777
2789
الهی آمین

من حدود دو سال ک فهمیدم شوهرم اسپرم صفر کامل خییییلی دارو هر چیزی ک خوب بود بهش دادم باز ام صفر بود از من به تو نصیحت فقط برو مرکز ناباروری مطب نرو پولت رو بیخودی خرج نکن ما الان رفتیم رویان نوبت عمل میکرو تسه داده تمام امیدمون به این ک تو بیضش اسپرم باشه .داروی گیاهی برا اسپرم صفر تاثیر نداره باز ام خودت میدونی میخوای تمام راه ها رو برو 

الهی آمین

شما باید یه مرکز ناباروری خوب برید که تمام ازمایشات اونجا انجام بشه اول یه دوره دارو میدن اگه خوب شد که هیچی اگه نه که میرن از بیضه نمونه میگیرن که اسمش هست تسه شاید اونجا بتونن چند تا اسپرم پیدا کنن اونجوری امیدی هست برای بارداری

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دکتر چی بهتون گفت مشکلش انسدادیه یا غیر انسدادی ؟ ازمایش هورمون انجام داده ؟

نمیدونم چیزخاصی نگفت فقط یه آزمایش خون نوشت که گفت یکیش از هرمونا بالاست باید بره دکتر غدد دارو بده

من حدود دو سال ک فهمیدم شوهرم اسپرم صفر کامل خییییلی دارو هر چیزی ک خوب بود بهش دادم باز ام صفر بود ...

بله رفتیم ما جنوبیم رفتیم یزد مارو چندتا دکتر فرستادن جواب درستی هم نگرفتیم برگشتیم شهرمون . گفتیم این سری بریم شیراز دکتر

یه آزمایش خون هم داد یکی از موارد بالا بود که گفتن باید بره دکتر غدد دارو بده و اگه درمان نشد و همچن ...

توی یزد دکتر محبوبی با طب سوزنی درمان میکنن.دوستم چند سال پیش رفت تعداد به ۱۰۰ میلیون رسید

منم بعد ی سال اقدام فهمیدم شوهرم این مشکلو داره

سونو بیضه داد طبیعی بود خداروشکر چون اونایی که آزواسپرمی بیضه ای باشن هیچ درمانی ندارند 

معاینه هم شد اونم خوب بود

بعد الان آزمایش ژنتیک نوشته براش اونم انجام بدیم بعد دارو میده البته فعلا تحت نظر دکتر مردانه 

ببینم میتونه با دارو اسپرم تولید کنه اگر نه وقتو هدر نمیدیم میریم مرکز ناباروری تهران

و پرس جو کردم میگن مرکز مام خیلی خوبه 

تا چه مرحله ای پیش رفتی؟ 

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

منم بعد ی سال اقدام فهمیدم شوهرم این مشکلو داره سونو بیضه داد طبیعی بود خداروشکر چون اونایی که آزوا ...

من اینقد میترسم نکنه حتی نتونیم با آی وی اف هم جواب بگیریم 

تازه سنی نداریم ۲۴سالمونه😔 بیشتر دلم برای شوهرم میسوزه خیلی بچه دوست داره 

انشالله هرکسی دچار این بیماری هست مشکلش حل بشه و بتونه با کاشت و روش های دیگه باردار بشه

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

[QUOTE=334099731]سونو انجام دادن ؟ عکس جواب سونو رو داری ؟ بله من شیراز هستم برو کلینیک ناباروری دکتر سیروس رستمی تو ...[/QUOTE 

سونو داد واریکوسل ۳ داشت هر دو بیضه الان یک هفته ست عمل کرده از بیضه هم نمونه گرفتن اسپرم صفر بود 😔

شما چیکار کردین رفتین آی وی اف؟

نه آزمایش ژنتیک و اینا انجام دادیم خوب بود 

بهمون آمپول داده استفاده کنیم ببینم نتیجه میده یا نه

بعدش میریم سراغ پروسه آی وی اف

اگه با دارو تولید کنه و اگرم نکنه با عمل باید اسپرم در بیارن البته اگه باشه .... و در آخر آی وی اف 

خیلی ناامیدکننده ست...😅

نمونه از بیضه گرفتن صفر بود

ولا نمیدونم چی بگم چون مام درگیر همین دردیم

ما هنوز عمل رو انجام ندادیم 

انشااله که خدا کمکمون کنه